< />
2008. augusztus 5.

VDSZSZEMASZ Hírek

Miskolc lesz a XXI. iparági tenisztalálkozó házigazdája

A Villamosipari Sportbizottság és az ELMÛ-ÉMÁSZ Rt. vezetőségének döntése alapján a nyári iparági tenisztalálkozónak Miskolc ad otthont. Az előkészületek már megkezdődtek.

- A közelmúltban tárgyaltunk a leendő helyszínek üzemeltetőivel, létesítményvezetőivel - mondta Takács Péter, aki az ÉMÁSZ Rt. "teniszügyekben” illetékes egri munkatársa.
- A háromnapos viadalnak az egyetemi sporttelep és a pünkösdhegyi Tenisz centrum ad majd otthont. Az első két napon mindkét pályán játszanak a nevezők, a döntőket viszont csak a Miskolci Egyetem pályáin tartjuk. A tárgyi feltételek mindkét komplexumban kiválóak, nyugodtan állíthatom, hogy mindenki elégedett lesz.
- Szállás, étkezés?
- Az egyetem teljes összkomfortot biztosít. A játékosoknak, kísérőknek így mindössze néhány száz métert kell gyalogolniuk. Arra törekszünk, hogy a kiegészítő kulturális programokat ugyancsak helyben biztosítsuk.

Népes mezőny
- Hány indulóra számít?
- Háromszázan biztosan leszünk, de az is lehet, hogy háromszázötvenen jönnek majd a borsodi megyeszékhelyre. Tavaly hasonló mezőny randevúzott Pécsett, ahol az E.ON Dél-dunántúli Áramszolgáltató Rt. volt a házigazda. A miskolci esemény rendezője egyébként az ELMÛ-ÉMÁSZ "duó”.
- Miért éppen a teniszre tették fel a kezüket?
- Amikor a sportbizottság ülésén összeállították az idei műsort, a hagyományoknak megfelelő elv érvényesült. Vagyis egy társaság egy verseny. Mivel korábban külön-külön már többször kitettünk magunkért és a teniszezőktől jó visszajelzések érkeztek hozzánk, úgy gondoltuk, hogy együtt ismét belevágunk.
- Az elmúlt években keveset hallottunk az ÉMÁSZ-nál folyó teniszéletről...
- Cégünk dolgozói közül legalább harmincan rendszeresen űzik ezt a csodálatos sportágat, amely minden izmot megmozgat, látványos és szórakoztató. Ezt a műfajt amatőr szinten gyakorlatilag öregkorig lehet űzni. Manapság már mind profi, mind amatőr kategóriában rendeznek veterán versenyeket is, amik nagyon népszerűek. A különböző versenyeken gyakran látok hetven, sőt nyolcvan- esztendős játékosokat is.

Az OB I.-ben is
Az immáron huszonegyedik, augusztusi tenisztalálkozó egyik szervezője, az ÉMÁSZ Rt. majdani csapatvezetője egykor maga is eredményes sportoló volt. Takács Péter hosszú ideig egri és gyöngyösi színekben szerepelt az OB II.-ben, sőt egy ideig az élvonalban játszott. Ez garancia arra, hogy a szakmai "fronton” is minden rendben lesz majd.

győri



Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...