< />
2008. augusztus 5.

VDSZSZEMASZ Hírek

A kitüntetés a munka elismerését jelenti

Névjegykártya







Babiczki Imre 48 esztendős.
  • Első munkahelye az ÉMÁSZ, a céghez 1981-ben lépett be.
  • Felesége 42 éves, üdülőgondnok a Mátrában.
  • Három iskolás gyermek édesapja. Eszter 18, Ádám 15, Tímea 12 esztendős.
  • Szabad idejében nyáron a kerti munkákkal foglalatoskodik, télen gyakran sí
>




A XIII. Villamos Nap miskolci ünnepségén Áramszolgáltatásért Emlékérmet kapott Babiczki Imre, az ÉMÁSZ Nyrt. gyöngyösi régióközpontja elosztó-hálózati beruházási osztályának műszaki főmunkatársa, üszb elnök.
- Emlékezetes marad számomra a Csanyik-völgyi Majális parkban tartott ünnepség - kezdte Babiczki Imre. - Elvégre nem mindennap ismerik el a munkámat! Ráadásul remek volt az idő, nagyszerű a hangulat és a programok is elnyerték a tetszésemet.

Sokan gratuláltak


- Ez az első kitüntetése?
- Nem. Úgy tíz esztendővel ezelőtt már voltam kiváló dolgozó. Akkor is örültem és most is jóleső érzéssel szorítottam kezet dr. Kövesdi Zoltánnal, társaságunk igazgatóságának tagjával, valamint Mészáros Péterrel, cégünk humánerőforrás igazgatójával. Ők gratuláltak elsőként, majd jöttek a munkatársaim és az ismerőseim. Úgy tartom, hogy a kitüntetések, a jutalmak a vezetők által a munka elismerését jelentik!
- Családja elkísérte Miskolcra?
- Nem, mert a feleségemnek és a gyerekeknek otthon akadt teendőjük. Így a Csanyikban a kollégáimmal ünnepeltem, de miután hazaértem, szeretteimtől is megkaptam a "magamét”.
- Változatos munkakört tölt be?
- Igen! A beruházások bőven adnak feladatot, így aztán nincs okom a panaszra. Korábban többet tartózkodtam vidéken, a munkaterületen, mostanában a belső munka növekedett meg.
- Jól érzi magát az émászosok csökkenő, bár még mindig nagy családjában?
- Egyértelműen! Csak egy dolog zavar, éspedig a sok átszervezés. Felépítésünk meglehetősen bonyolult, nehezen követhető, olykor már önmagamat is nehezen helyezem el a "verkliben”.

Szép helyen laknak


- Úgy hallottam, hogy a festői szépségű Mátrafüreden lakik.
- A település Gyöngyöstől hét kilométerre található, tényleg csodaszép helyen, és családi házban. Bejáró vagyok, busszal utazom a városba és vissza.
- Munka után, gondolom, van mit tenni otthon...
- Tagadhatatlan, hogy én vagyok a főkertész.
- Családtagjai besegítenek?
- A szüleimmel élünk, anyám és apám 73 illetve 76 éves. Olykor számíthatok a gyerekekre is, bár őket leköti a tanulás, a zeneiskola, az úszás, az előkészítő.
- Jómagam többször jártam Mátra-füreden, Mátraházán, Galyatetőn. A Mátra más arcát mutatta tavasszal, nyáron, ősszel és télen. Nekem a nyári és az őszi "kiadás” tetszett a legjobban...
- A mondás szerint kinek a pap, kinek a papné... Én imádon a havas Mátrát, amikor lehet síelni. Érdekességként megemlítem, hogy mi nem Galyára, vagy Kékesre járunk, hanem Mátraszentistvánra. Harminc kilométerre van Mátra-füredtől és megszerettem az ottani pályát. A gyerekeim is követnek, megtanítottam őket a sportág alapjaira.
- Portréjához tartozik, hogy a szakszervezeti munkából is kiveszi a részét!
- A gyöngyösi régióközpont illetékességi területének üzemi bizottsági elnöke vagyok. Mintegy száz dolgozót képviselek és úgy érzem, hogy amit lehet, megteszek az érdekükben.

Győri István
Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...