< />
2008. augusztus 5.

Scneider Hírek

Schneider Electric – A villamosság új világa

A Schneider Electric a világ egyik vezető vállalata a villamosipar területén. Mindazzal a szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik, amellyel partnerei igényeit gazdaságosan, biztonságosan és hatékonyan tudja kielégíteni.
Kiegyensúlyozott jelenléte a világ 130 országában (közel 72.000 munkatárs) és elkötelezettsége az innováció iránt biztosítja, hogy Merlin Gerin, Telemecanique és Square D márkájú termékeivel és rendszereivel tökéletes megoldásokat nyújtson a villamosenergia-elosztás minden szintjén -elosztóhálózatok, ipari és kommunális beruházások, épületek, valamint az ipari folyamatok irányítástechnikája és automatizálása terén.

Márkanevek
A Schneider nemzetközi márkáival mindenre kiterjedő megoldásokat, termékek, berendezések, szolgáltatások széles skáláját kínálja. A vállalat célja, hogy az elektromos energia minden felhasználásában termékeivel növelje a kényelmet, automatizálja a termelési folyamatokat; partnerei időt és energiát takarítsanak meg, és megoldásaival biztosítsa a személyek és berendezések biztonságát.
A Merlin Gerin nemzetközileg elismert kiváló minőségű villamosenergia-elosztási termékeiről és kapcsolóberendezéseiről, melynek piacán az egyik legnagyobb beszállító. A Merlin Gerin széles körben elterjedt nagy-, közép- és kisfeszültségű berendezései biztosítják a folyamatos energiaellátást, vezérlik és védik az elektromos berendezéseket, és a személyek és berendezések biztonságát az egész világon.
A Schneider Electric 2004 óta a már jól ismert energiaelosztási és ipari automatizálási kínálatai mellé egy merőben új, gyengeáramú kínálatot tudhat magáénak, mellyel még egységesebbé válnak az épületek és az ipar üzletágakban alkalmazható megoldásai. A Merlin Gerin Infra+ márkanév alatt forgalmazott VDI (hang-adat-képátvitel) rendszer az alábbi fő összetevőkből áll: passzív strukturált hálózati rendszerelemek, aktív elemek, rack rendezőszekrények, fali szerelvények, installációs rendszerek (sze-relvényezhető parapet-csatornák, fali csatornák, energiaoszlopok, padlódobozok).
A Square D a villamosenergia-elosztás, ipari folyamatirányítás és automatizálás komponensei, rendszerei és szolgáltatásai területén a Schneider vezető márkája Észak-Amerikában. A Square D termékeket és rendszereket világszerte értékesítik és használják a lakóházak, infra-
strukturális és ipari épületek területén éppúgy, mint a termelési folyamatokban.
A Telemecanique az ipari folyamatirányítás egyik legismertebb nemzetközi vezető márkája. Hírnevét kiváló minőségű automatizálási komponenseinek (motorvédelem és -vezérlés, ember-gép kapcsolat készülékei, érzékelők, PLC-k) és sokszínű kínálatának köszönheti. A Telemecanique termékei és megoldásai jelen vannak a termelési folyamatokban és műhelyekben, a gépek automatizálási folyamataiban, valamint a berendezések felügyeleténél.
A TAC vállalatcsoport, az épületautomatizálás világpiac egyik meghatározó szereplője, 2003-ban olvadt be a Schneider Electricbe. A TAC márkanév alatt forgalmazott megoldások alkalmazhatók valamennyi kulcsfontosságú épületfunkció irányítására és felügyeletére a költséghatékonyság érdekében, biztonságot és kényelmet jelentenek a felhasználók számára: hűtés, fűtés, levegőkezelés, biztonságtechnika (pl. tűzjelzés, beléptetés), árnyékolás, redőnymozgatás, felvonók.

Minőségügy
A Schneider Electric az egész világon nagy jelentőséget tulajdonít termékei és szolgáltatásai minőségének és a minőségi színvonal folyamatos emelésének. A vevők igényeinek egyre magasabb szintű kielégítése érdekében a Schneider Electric az MSZ EN ISO 9001:2001 és az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványon alapuló integrált minőség- és környezetirányítási rendszert működtet. A vállalat már többször sikeresen szerepelt a Magyar Szabványügyi Testület (MSZT) által lefolytatott okiratmegújító auditon, és mivel az MSZT tagja a tanúsító szervezetek nemzetközi hálózatának (IQNet), nemzetközi tanúsítással is rendelkezik. 1997 óta a Paksi Atomerőmű is auditálja a céget, az audit eredményeképp elnyerte az Atomerőmű saját tanúsítványát, mely bizonyítja, hogy képes megfelelni a nukleáris területen végzett munka szigorú követelményeinek is.

Főbb referenciák
Dunamenti Erőmű
Áramszolgáltatók (DÉDÁSZ Rt., DÉMÁSZ Rt., ELMÛ Rt.)
MOL - Magyar Olaj- és Gázipari Részvénytársaság
ELTE Északi Tömb
West End City Center
Dél-Pesti Szennyvíztisztító Telep

(Forrás: "forró drót" újság 11. évf. 7-8.sz.)



Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...