< />
2008. augusztus 5.

MEVISZ Hírek

FUT A CÉG !

Azóta az évi 6-8 nagy rendezvényükön egyre nagyobb létszámmal jelentkeznek céges csapatok, s a sokezres tömegben nagy versenyeket vívnak, természetesen amatőr szinten. A csapatokban vannak rendszeresen futók, de a többség igazi amatőr heti egy-két edzéssel.
Tavaly volt az első alkalom, hogy a „forró drót” segítségével felhívást tettünk közzé, hogy iparági csapatok is vegyenek részt az őszi Plus Budapest Maratonon. Két csapat nevezett, a Mátrai Erőmű és a Dunamenti Erőmű. A Mátra nem kis meglepetésre a dobogó 3. fokára állhatott az eredményhirdetésen, a Dunamentiek a középmezőnyben végeztek, ami nagyszerű eredmény, hiszen húzó embereiket, akik egyéniben futottak, nélkülözniük kellett.
A két csapat idén is mozgásban van, a Mátrások szorgalmasan edzettek a június 18-i Kékes Csúcsfutásra, a Dunamentiek pedig a Budai-hegyekben az Apenta félmaratont futották le és a K+H Maratonváltót Budapesten.
Felhívjuk tehát a villamos iparág minden képviselőjét, sportvezetőjét, hogy a 2005. október 2-i Plus Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztiválra szervezzenek 5 fős futó csapatokat cégük dolgozóiból, családtagjaiból. A csapatnak váltóban kell teljesíteni a 42 km-es távot, az egyes szakaszok hosszai: 12,6 - 7,4 - 8,2 - 6 - 8 km.
Az iparág egységes megjelenése, illetve a verseny könnyebb áttekinthetősége miatt célszerű kitalálni egy fantázianevet a cégcsoportra, ami mindenkinek az első neve lenne, másodiknak pedig a cég saját nevét adhatná. (pl. Energia-Mátrai Erőmű, Energia-Dunamenti Erőmű, stb.) Az első fantázianévre már most szeretnénk ötleteket kérni, az a lényeg, hogy figyelemfelkeltő legyen, utaljon az iparág jellegére, hiszen a célba érkezéskor a műsorvezető ezt fogja bemondani a sokezres publikumnak (aki már volt ilyen rendezvényen, tudja mit jelent ez).
Így az eredménylistában jól látható lesz az iparágon belüli háziverseny eredménye is.
A sportszerűség érdekében egyetlen szabályt kérünk betartani: Azon kívül, hogy mindenki betartja a szervezők előírásait, a versenyző céges csapat(ok)ban csak ténylegesen ott dolgozó és annak családtagja legyen.
A verseny rajtja és célja a Városligetben lesz, tavaly a különböző távokon (1,5 km, 8 km, 42 km) több, mint tízezren futottak, a „Fut a cég”-en belül pedig 71 csapat vett részt. Ezenkívül koncertek, bemutatók és két hatalmas sörsátor áll az odalátogatók szolgálatára.
Részletes információ: www.futanet.hu internetes honlapján a „versenyeink”-„plus maraton”-„ekiden váltó” oldalakon.
A nevezést minden csapat saját maga intézi, azonban mindenképp célszerű lenne a versenyt követően találkozni a csapatoknak, legalább egy „forró drót”-os riport erejéig és egy jól megérdemelt sörözésre.
Kérem ezt a felhívást szíveskedjetek átadni, hirdetni azok körében, akik szívesen részt vennének a hazai legnagyobb futóversenyen. A csapat nevezése július 30-ig 8.500 Ft, szeptember 30-ig 14.000 Ft, azt követően pedig 22.500 Ft/csapat. Kérjetek segítséget a helyi szakszervezettől, sportegyesülettől, cégvezetéstől!
További információ a versennyel kapcsolatban:
Tari Tibor
tel: 37/328-117,
e-mail: tibor.tari@mert.hu

(Forrás: "forró drót" újság 11. évf. 6.sz.)



Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...