< />
2012. szeptember 18.

IfjusagiTagozat Hírek

Ifjúsági Találkozó

Fadd-Dombori volt a helyszín

Az EVDSZ Ifjúsági Tagozatának hétvégi programját a Villamos-ipari Fiatalok vezetői - Petrovicsné Skuczi Ágnes, Ritzlné Kunze Nikolett, Prohászka Laura, Papp Róbert - és a PADOSZ fiataljai, élükön Nagy Gáborral, szervezték meg szeptember 14-16-án.

Németh Lajos diavetítése egy áttekintést adott az Mt történetéről, attól kezdve, hogy felvetődött az Mt módosítás igénye, melyet egyeztetések, tiltakozások, követtek. Majd a létrejött az új Mt, ennek hosszú távú következményei vannak.

Lőrincz László ismertette a helyi kollektív szerződés módosításának szükségességét, illetve, hogy a PADOSZ milyen formában és stratégiával végezte el a feladatot. Tájékoztatott az aktualitásokról, az elmúlt időszak tárgyalásairól, az egyeztetésekről.

A szombat délelőtt „fedett pályás” vetélkedők zajlottak, mely során a csapatoknak meg kellett fejteniük egy szakszervezeti és munka világáról szóló to-to-t, de egyéb keresztrejtvény kitöltése is előbbre vitte a versenyzőket. A kommunikációval és kapcsolatteremtéssel kapcsolatos feladatok remekül mentek és kiváló hangulatot teremtett a csapattagok bemutatása, mely során kiderült, kinek mi a fontos a mindennapi életben.

A csapatok ezt követően témát választhattak a következő feladatra: Plakátot kellett készíteniük, majd bemutatni a transzparenseket. Mindegyik csapat a tagszervezés témában ollózott és ragasztott és az elkészült plakátok mindegyike remek alkotásnak bizonyult.

A plakátokat kielemezték, elhangzott, melyek a legfontosabb elemei és mire kell leginkább odafigyelni: A kép, szín és szöveg összhangjára, a tömörségre, az egy téma használatára, az egyszerűségre, humorra és nem utolsósorban a célközönségre.

Az ifjúsági találkozó kiváló hangulatban telt, a résztvevők kellemes élményekkel térhettek haza. A Villamos-ipari Fiatalok ezúton köszönik meg az EVDSZ-nek a támogatást, illetve a szervezőknek kiváló munkáját, mely lehetővé tette az idei találkozó létrejöttét.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...