< />
2010. január 26.

IfjusagiTagozat Hírek

Az EVDSZ Ifjúsági Tagozatának Feladat Terve - 2010

Az EVDSZ Ifjúsági Tagozatának Feladat Terve

I.T. arculatának kialakítása

Felelős: I.T.

Határidő: Folyamatos

  1. Az EVDSZ és LIGA programokon, demonstrációkon való egységes megjelenés érdekében szükséges eszközök megalkotása, beszerzése.
  2. I.T. logó
  3. Transzparens kialakítása
  4. Szóróanyagok
  5. Póló
  6. Zászló
  7. Plakát az egyes programokról

Tagszervezés

Felelős: I.T. tagjai

Határidő: Folyamatos

A tagszervezéssel kapcsolatban, ha valamely I.T. tag illetve EVDSZ tagszervezet igényli, helyben tájékoztatjuk a fiatalokat és az érdeklődőket az I.T. munkájáról, a szakszervezet fontosságáról.

Az I.T. képviseletének szélesítése az EVDSZ- en belül

Felelős: Harmath P., Hanol Zs.

Határidő: folyamatos

Továbbra is célunk, hogy I.T. munkájában az EVDSZ minél több tagszervezete vegyen részt, ennek érdekében oda képviselőt delegáljon. Ezért, megkereséssel fordulunk olyan tagszervezetek vezetői felé, ahol nincs I.T. képviselő, hogy akár egy sz.b. ülésen tájékoztassuk a tisztségviselőket és a fiatalokat a tagozati képviselet fontosságáról.

Az egyes programokban részt vesznek olyan Tagszakszervezettől is fiatalok, akik még nem képviseltetik magukat,

oktatások alkalmával még nem képviselt Tagszakszervezetek fiataljainak megkeresése.

Az EVDSZ I.T. honlap folyamatos aktualizálása

Felelős: I.T. , Lóczy E. Szűcs J.

Határidő: folyamatos

  1. frissítés
  2. új I.T. képviselők bemutatkozása
  3. tájékoztató a programokról a Forró Dróton keresztül is
  4. I.T. események
  5. vd.hu honlap folyamatos népszerűsítése

Üzemlátogatások

Terv: három üzemlátogatás lehetőségtől függően

Dátum: 2010. február - március – Új MVM székház/MAVIR központ

Felelős: Horváth Endre

Hosszú távú külföldi ifjúsági kapcsolat kialakítása

Felelős: I.T. vezetőség

Határidő: folyamatos

Az elmúlt években volt már közös programunk külföldi társszakszervezetekkel, amik nagyon érdekesek és hasznosak voltak. A lehetőségeket meg kell vizsgálni, hogy a villamos iparban jelenlévő cégcsoportoknál (E-on, EDF, RWE) működő külföldi szakszervezetek fiataljaival hogyan tudunk kétoldalú hosszú távú együttműködést kialakítani, meghívni külföldi társszervezeteket az egyes programokra pl.: Ifjúsági Találkozó, Focikupa, Strandparti. A 2010-es évben a francia CGT képviselőit szeretnénk megkeresni ez ügyben.

Strandparti

Felelős: I.T.

Dátum: augusztus 28

Idén nem tudjuk a hagyományoknak megfelelően július utolsó szombatján megtartani ezt a rendezvényt, mivel az EVDSZ Sportnapot erre az időpontra tervezik. Mivel a programot folytatni kívánjuk, ezért a Strandparti augusztus 28.-án kerül megrendezésre Pakson az EVDSZ I.T. védnöksége alatt.

Ifjúsági Találkozó

Felelős: I.T.

Határidő: május 28-30 vagy június 4-6

Az Ifjúsági találkozót a tavalyihoz hasonlóan az IT szervezi, a helyszín későbbiekben kerül meghatározásra. Ennek függvénye a résztvevők létszáma is, lehetőség szerint 50 fő.

Oktatás

Felelős: I.T.

Határidő: október – november

Az igények figyelembevételével, elsősorban a fiatal tisztségviselőknek tervezünk/szervezünk háromnapos oktatást (csütörtök – péntek - szombat) kommunikáció témában. A helyszín keresésében segítséget kérünk.

LIGA I.T. munkájában való részvétel

Felelős: I.T.

Határidő: Folyamatos

Fiatalok Ligája programjain, rendezvényein való részvétel.

EVDSZ Ifjúsági Focikupa

Felelős: TIVISZ

Határidő: június vége

Tavaly hagyományteremtő jelleggel került megrendezésre Pakson az I.EVDSZ Focikupa. Idén a - győztes - TIVISZ csapata vállalta a szervezést júniusra tervezve, ahol az I.T. is képviselteti magát.

Tisztségviselő választás

Felelős: Vezetőség

Határidő: December

Ez év végén lejár az Elnök és a Társelnök megbízatása, ezért választásra

kerül sor az I.T. -n belül.

EVDSZ Sportnap

Felelős: Majer István

Az Ifjúsági Tagozat külön csapatként részt kíván venni az EVDSZ Sportnapon

20 fővel, melynek célja a sportolás mellett a tagozat népszerűsítése.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...