< />
2009. december 16.

IfjusagiTagozat Hírek

A tagozat beszámolója az EVDSZ 9. Országos Értekezletén

November 20 - Hotel Gellért

-Nem szabad elhitetnünk magunkkal, hogy akár a gazdasági-pénzügyi gondok-bajok elveszik a fiatalok kedvét az egymás között kapcsolattartástól, nem igaz, hogy az egymás iránt érzett felelősség már veszendőbe ment- hangzott el a beszédben.

Harmath Péter az EVDSZ Ifjúsági Tagozatának elnöke ismertette a fiatalok idei éves munkáját és bemutatta a megújult tagozatot. Az EVDSZ elnökhelyettesének közreműködésével kialakított működési szabályzat határozottabb keretet és célkitűzéseket irányoz elő a tagozat számára. –Idén sem tétlenkedtünk – jelentette ki a tagozat elnöke, majd tájékoztatott az éves programokról. A fiatalok szakmai üzemlátogatáson jártak az OVIT acélszerkezet gyártó és felületkezelő üzemében, megtekintették a Bátaapátiban létesült Nemzeti Radioaktívhulladék-tárolót, a tagozat útjára indította az EVDSZ Focikupát, megrendezésre került a PADOSZ Strandparty a hagyományok szerint. A tagozat alapító tagja a LIGA Ifjúsági Tagozatának, elnökségi tag a DÉMÁSZ Szakszervezet Ifjúsági Tagozatának elnöke, aki folyamatosan részt vesz a Fiatalok Ligája munkájában és tájékoztat a határozatokról és felhívásokról. –A fiatalok nagy számban vannak jelen az iparágban és egyre többen figyelnek fel a szakszervezetre, a szolidaritás szükségességére, a munkahelyi kapcsolatokban rejlő erőre. Az idei ifjúsági találkozó jól mutatta ezt, hiszen a résztvevő fiatalok hasznos élményekkel és olyan információkkal tértek haza, amit tovább fognak adni otthon a többi kollégának, megteremtve a lehetőségét az érdekvédelmi mozgalom kiszélesítésének.
-Nem szabad elhitetnünk magunkkal, hogy akár a gazdasági-pénzügyi gondok-bajok elveszik a fiatalok kedvét a kapcsolatok ápolásáról, nem igaz, hogy az egymás iránt érzett felelősség már veszendőbe ment- mondta az elnök.


Az országos értekezleten elhangzottakat értékelte idei utolsó összejövetelén a tagozat december 15-én Budapesten. Emellett a jövő évi feladatterv is megbeszélésre került, a részletek még kidolgozásra várnak. A 2009. év összegzéseként az ifjúsági tagozat tapasztalatai pozitívak, hiszen a megvalósult rendezvények és oktatások mellett javult a kapcsolattartás és a munkahelyi kollektívák közötti együttműködés is. A kiemelt témák, gondolatok és a lehetőségek megvitatása immár egyre tágabb körben lesz ismert, mely a jövő eredményeit hordozza magában a fiatal munkavállalók érdekvédelmét illetően.
Az EVDSZ Ifjúsági Tagozata kellemes ünnepeket és boldog új évet kíván a fiatal és idősebb munkavállalóknak, szakszervezeti tagoknak.
Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...