< />
Szerző: Hegedüs Tiborné
2017. október 9.

AHMSZ Hírek

Villamos napi Családi Sportnap a Bakonyi Erőmű Zrt-nél

Az Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezetének szervezésében, 2017. augusztus 26-án, ismét megrendezésre került a Villamos napi Családi Sportnap munkavállalóink, nyugdíjasaink és családtagjaik részére a Lőrintei tó partján.

Szép derült, meleg napra ébredve, már korán reggel elkezdődött a Családi sportnap a Lőrintei tó partján.

Elsőként, már kora reggel megérkeztek a horgászok és a horgászhelyek kisorsolását követően, már 7,oo órakor kezdetét vette a horgászverseny, mely 13,oo óráig tartott.
Szintén, már kora reggel elkezdődött a tekeverseny, valamint a főzőverseny is. Az előbbi az Üveggyári tekepályán, 6 férfi, ill. 4 női csapattal. A főzőversenyre idén, sajnos csak 3 csapat jelentkezett, de annál lelkesebben készültek az ételek, hisz már az elején tudták, hogy minden csapat helyezett lesz.

Ismét nagy sikert aratott a már népszerű ’1 pec és nyersz játék’, hisz évről-évre újabb feladatokat kell megoldani a versenyzőknek. A családok 10,oo – 14,oo óráig gyűjthették az értékes pontokat.

Idén, első alkalommal szerveztük meg a futóversenyt, mely a gyermekek körében nagy sikert aratott. Ők 500 m-es futáson mérhették össze erejüket, míg a felnőttek 2 km-en, valamint 7 km-en.

Fenti programokon felül, a délelőtt folyamán lehetőség volt légvárat, trambulint kipróbálni, valamint megérkezett körünkbe a lufibohóc és az arcfestő is. Volt munkájuk bőven, hisz elég volt a sok gyermek, ill. néhány bátrabb felnőtt kérését kielégíteni.
A résztvevők számára természetesen ez évben sem maradt el, a jó hangulatot is fokozva a zene, a büfé, ill. a 100 l babgulyás.
Délután, egy kis műsor keretében vendégünk volt a Pápai Musical Stúdió, akik retro slágereket adtak elő.

A műsor után, kezdetét vette a várva várt eredményhirdetés. A résztvevő, nyertes versenyzők, ill. csapatok az értékes ajándéktárgyakon felül kupát és oklevelet vehettek át, Nagy Károly SZB. titkártól.

Ez évben ismét tapasztalhattuk, -attól függetlenül, hogy a családi sportnap létszáma csökkent-, hogy munkavállalóink körében szükség van, egy ilyen kellemes nap megszervezésére, ahol egy kicsit ki lehet kapcsolódni a családoknak a hétköznapi, fárasztó forgatagból.

Köszönjük mindazon szervezőknek, rendezőknek a munkáját, akik hosszú évek óta részt vesznek, segédkeznek az előkészületekben, a versenyek lebonyolításában.

Külön köszönet illeti társaságunk gazdasági vezetését az anyagi feltételek biztosításáért.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...