< />
2014. április 4.

EVDSZ Szolgáltató - Praktiker

Az EVDSZ Tagjai a megállapodás szerinti feltételekkel kedvezményesen vásárolhatnak a Praktiker valamennyi magyarországi áruházában.

A Praktiker az alábbi időpontokban kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít az EVDSZ tagjainak, oly módon, hogy az EVDSZ tagjai az áruházban az adott időpontban megvásárolható valamennyi termék vételárából 10% kedvezményben részesülnek. A 10% kedvezmény azonban nem vonatkozik az akciós termékekre, illetve a kiárusításos termékként megjelölt leárazott termékekre.

A Praktiker akciós terméknek tekinti valamennyi országos, regionális vagy tematikus kiadványban (katalógus, szórólap), Praktiker országos vagy áruházi weboldalán szereplő hirdetésben, a Praktiker (pl. elektronikus) dm-levélben közzétett, vagy egyéb akcióban (pl. „Most vegye”, termékváltási vagy termék bevezetési akció) szereplő valamennyi termékét.

A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy az EVDSZ kedvezményt igénybe venni kívánó tagja rendelkezzen az EVDSZ által kibocsátott érvényes, névre szóló tagsági kártyával, és azt felmutassa fizetéskor a kasszásnak.

Az EVDSZ tagjainak a pénztárnál, a fizetés megkezdése előtt kell az előbb említett tagkártyát felmutatni. A pénztárgép ezáltal automatikusan levonja a vásárolni kívánt, a kedvezmény körébe bevont termék(ek) vételárából a kedvezmény összegét és rögzíti a vásárlás értékét. Az így rögzített forgalom után az EVDSZ tagja más kedvezményt (törzsvásárlói kedvezmény vagy utólagos, forgalom utáni vételár-visszatérítés) nem vehet igénybe.

A pénztáros a vásárlásról egyszerűsített számlát vagy az EVDSZ tagjának kérésére számlát állít ki, amelyen az EVDSZ tagjainak neve mellett feltüntetésre kerül a kedvezmény mértéke is.

A tagsági kártya más személy számára át nem ruházható, azzal kizárólag a kártyán megnevezett EVDSZ tag jogosult vásárolni. A vásárlás során a Praktiker munkatársai ennek érdekében jogosultak ellenőrizni a kártyával vásárolni szándékozó személyek azonosságát.

Az áruházak elérhetősége és nyitvatartása a térképre kattintással érhető el:

2017-ben kedvezményes időpontok:

(csütörtök-péntek-szombat-vasárnapi napok)

január 12-13-14-15

február 9-10-11-12

március 9-10-11-12

április 13-14-15-16

május 11-12-13-14

június 8-9-10-11

július 13-14-15-16

augusztus 10-11-12-13

szeptember 14-15-16-17

október 12-13-14-15

november 9-10-11-12

december 14-15-16-17

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...