TÁMOP -2.5.3.A-13/1-2013-0025 Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban
2014. április 10.

TÁMOP Képzések

Képzés - Tisztségviselő I. - Általános kompetencia fejlesztés - 2014. április 18-19.

TISZTSÉGVISELŐ I. - ÁLTALÁNOS KOMPETENCIAFEJLESZTÉS – 1. csoport

A képzés 2014. április 18-19.-én, Siófokon került megtartásra, amelyen alapszervezeti szakszervezeti tisztségviselők, bizalmiak vettek részt.


Mindkét nap képző intézménye:

trénerei: Adorjáni Mária, a Komárom Megyei Ergonómiai Tanácsadó KKT ügyvezetője
Dr. Nemeskéri Gyula, az Ergofit Kft ügyvezető igazgatója

A képzés célja az volt, hogy a résztvevők támogatást kapjanak a szakszervezeti munkájukhoz fontos kompetenciák, így a kommunikációs, meggyőzési képességeik fejlesztéséhez, és konfliktuskezelési alapismereteik fejlesztéséhez.

A trénerek olyan programot állítottak össze, amely figyelembe vette a szakszervezeti tisztségviselők tevékenységeinek körülményeit, és fenntartotta a képzés során a résztvevők érdeklődését. A résztvevők a különböző feladatok, szituációs helyzetek megoldásával olyan tapasztalatokat szereztek, amelyeket jól tudnak hasznosítani mindennapi érdekképviseleti, érdekvédelmi munkájukban.

A képzés során a sikeres és bevált jó gyakorlatokat feltártuk, megbeszéltük az alkalmazás feltételeit, és közkinccsé tettük a jó megoldásokat. Rövid eseteket dolgoztunk fel, és a résztvevők maguk keresték meg a helyes megoldást úgy, hogy a trénerek ajánlottak megoldási alternatívákat és ezeket a résztvevők feldolgozták. Gyakorlatok, szituációs játékok keretein belül a résztvevők kipróbálták a felvetett megoldásokat, a trénerek a tapasztalatok alapján segítették a személyes megoldások kidolgozását az egyéni személyiségjellemzők figyelembe vételével.

Kapcsolódó dokumentumok:

Meghívó

Tematika

A projektesemény 1. napján készült fényképeket facebook oldalunkon lehet megtekinteni.

A projektesemény 2. napján készült fényképeket facebook oldalunkon lehet megtekinteni.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
ÚJ Széchenyi terv
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség - www.ujszechenyiterv.gov.hu - 06 40 638 638 - Magyarország megújul - A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg.