< />
2009. július 9.

VIRUSZ Hírek

XIX. Villamosenergia-ipari Teketalálkozó

Az eseményről Petkov Orsolya, a szervezőként és versenyzőként is érintett kommunikációs gyakornok készített beszámolót.
Szerencsére az időjárás kedvezett az eseménynek, minden nap kényeztetett minket a napsütés és a tábor területén uralkodó sport légkör. Az elmúlt évszázad olimpiáinak hangulata is jótékony hatással volt a versenyzőkre, nem beszélve a gyönyörű, gondozott környezetről.
Huszonhat iparági társaságtól kétszázhuszonkét versenyző jelezte részvételét, ami minden idők legnépesebb versenyét vetítette előre. A legtöbben pénteken foglalták el a szállásukat és vették át a köszöntő-csomagokat. A nagy létszám miatt már pénteken 14 órakor megkezdődött a verseny a négypályás tekecsarnokban. A versenyen az egyéni gurítások eredménye -az előzetesen leadott összeállítások alapján- a csapat, ill. vegyes páros sorrendjét is meghatározta. A MAVIR SE két női- és három férficsapattal, valamint egyéni versenyzőkkel képviseltette magát.
A MAVIR női I. csapata /Pinka Ildikó (28.), Ziegler Teréz (46.), Belláné B. Erzsébet (36.)/ a 12. helyen, a II. csapat /Nagyné D. Éva (48.), Petkov Orsolya (52.), Kapiller Katalin (57.)/ a 17. helyen, míg a férfi I. csapat /Nagy Adrienne(56.), Pál Imre Pál (103.), Nagy György (149.)/ a 35. helyen, a II,. csapat /Nagy Lajos (144.), Bendász Tamás (146.), Réz János (147.)/ a 45. helyen, a III. csapat /Zádori Roland (93.), Bella Péter (130.), Ország Károly (140.)/ a 38. helyen végzett. Zárójelben az egyéni helyezések láthatók. Somogyi István egyéniben a 109., Lak Gyula a 153. helyen végzett.
Az ünnepélyes megnyitón a köszöntőt Oroszki Lajos úr, a MAVIR ZRt. vezérigazgató-helyettese tartotta, aki egyben a MAVIR SE elnöke is. Az ezt követő gálaest konferansziéja a jól ismert színművész, Nemcsák Károly volt. Fellépett Varga Miklós, akinek neve többek közt az István, a király és a Jézus Krisztus Szupersztár rockoperákból, illetve, a Honfoglalás című történelmi játékfilmből lehet ismerős. Ezután két kiváló operetténekes - Vásári Mónika és Kovács Etele - előadását élvezhettük, fantasztikus hangjukkal betöltötték a teret.
Szombat reggel hétkor folytatódott a megmérettetés. A bírók szerint az edzőtáborban idén tartott versenyek közül ez tartott a leghosszabb ideig, majdnem tizenhat órán keresztül folyamatosan gurítottak a résztvevők. Este kilenctől a neszmélyi Szöllősi Pincészet finomabbnál finomabb borait kóstolhatták meg az érdeklődők és a versenyben már nem érdekeltek. Tíz órától pedig fergeteges buli kezdődött, a Hanti Band húzta a talpalávalót. Olyan nagy sikerük volt, hogy éjfél helyett hajnali fél kettőig játszottak. Köszönjük a kitartásukat!
Vasárnap a döntőbe jutottak gurítottak, délutánra megszületett a végeredmény.
Tari Gábor vezérigazgató úr néhány szép, a sportról, az összetartásról és a hagyományokról szóló gondolattal kezdte meg a díjátadó ünnepséget. Utána Várhelyi Géza úr, az Iparági Sportbizottság elnöke tartott rövid beszédet, melyből megtudhattuk, hogy az év végi bizottsági ülésig kiderül, hol kerül megrendezésre a jövő évi, XX. jubileumi Teketalálkozó.
A versenyszámok 1-3. helyezettjei Tari Gábor úrtól vehették át a gravírozott serlegüket és oklevelüket. Minden kategória utolsó helyezettjei is átvehették a Citrom díjat, igazi citrom kíséretében.

A verseny legjobbjai:

NŐI EGYÉNI
1. Rétiné Huszka Bea DÉMÁSZ Zrt. I.
2. Hermann Krisztina MVM Zrt. - GTER Zrt. I.
3. Kelemen Gáborné Budapesti Erőmű ZRt. I.

FÉRFI EGYÉNI
1. Bányai Bálint MVM Zrt. - GTER Zrt. I.
2. Turner Miklós EON EÜT Kft. I. Sopron
3. Szalai János Paksi Atomerőmű Zrt. I.
Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...