< />
2011. február 24.

VIMFÓ Hírek

Munkatársat keres a Kling Munkavédelmi Kft!


Egész életedben szemlejegyzőkönyveket akarsz írogatni?
Nem akarnád inkább megváltoztatni a munkavédelmi szakmát?”
Rövid idő alatt már jelentős ismertségre tettünk szert, de további terveim megvalósításához keresek olyan

munka- tűzvédelmi tanácsadó

kollégát, akit szintén lelkesít ez a cél, és olyan lehetőséget keres, ahol képességeit maximálisan kihasználhatja. A Kling Munkavédelmi Kft. a hagyományos munkavédelmi szolgáltatástól eltérően állandó innovációkkal rukkol elő, pl. munkavédelmi CD-k kiadása, munkavédelmi klub, konferenciák, tréningek, és az alaptevékenységünket is állandóan modernizáljuk. Bátran állíthatom, hogy mi vagyunk az egyik leginnovatívabb vállalkozás ezen a területen.

Céljaink és a munkahelyi légkör
A vállalkozásom egészen más értékeket és lehetőségeket tud nyújtani a számodra, mint egy multinacionális vállalat, közintézmény vagy akár egy másik munkavédelmi vállalkozás. A légkör sokkal közvetlenebb, ha vannak saját elképzeléseid, itt nyugodtan meg tudod valósítani őket.
Én nem abban mérem a sikert, hogy minél több és nagyobb létszámú cég legyen az ügyfelünk, számomra sokkal nagyobb öröm, ha valami újat tudok behozni a munkavédelmi szakmában
Most fejlesztünk egy új szolgáltatást a középvállalkozások számára, egy gyökeresen új koncepcióval, ha már belefásultál a napi rutinfeladatokba, és igazán nagyot szeretnél alkotni, itt a lehetőség!

Feladataid most:
• Új ügyfeleknél munka-tűzvédelmi feladatok eseti ellátása
• Havi szerződött ügyfelek munka-tűzvédelmi felügyelete
• részvétel a munkavédelmi Cd-k és "Nefeledd" munkavédelmi klub szolgáltatásainak fejlesztésében
• személyes és csoportos konzultációk az érdeklődő ügyféljelöltekkel

Jövőben:
• a további új kollégák és alvállalkozók betanítása, ehhez kapcsolódóan belső oktatási anyagok készítése
• ha együtt nősz a feladattal, akkor szakmai vezetőként irányításuk és ellenőrzésük is
• Kapcsolattartás a partnerekkel, támogatásuk információs anyagokkal
• Egyelőre még nem nyilvános új kezdeményezések önálló lebonyolítása

Képességek
• legalább középfokú munkavédelmi végzettség (tűzvédelmi előny)
• Fontos, hogy rendelkezz minimális szakmai gyakorlattal és/vagy maximális ambícióval, nem tudunk arra hónapokat várni, hogy elmerd vállalni egy párfős cég munkavédelmi feladatainak önálló elvégzését. Ha munkavédelmi asszisztensként vagy munkatársként dolgozol vagy dolgoztál és tovább szeretnél lépni, itt a lehetőség!
• van jogosítványod és tudsz is vezetni.
• nyelvtudás nem szükséges

Egyéb
• fontos tudnod, hogy most nem alvállalkozót keresek, ezért akkor jelentkezz, ha szívvel-lélekkel, teljes munkaidőben velünk akarsz tartani.
• A munkád nagy része jellemzően budapesti és környékbeli ügyfeleknél végzendő, kb. heti 2 napot otthonról is dolgozhatsz, ha akarsz, és önállóan is tudod munkára motiválni magadat valamint megfelelőek az otthoni körülményeid is.
• A munkarendünk teljesen kötetlen, akkor dolgozol, amikor akarsz, és ahogy az ügyfelekkel időpontot tudsz egyeztetni, amíg ezzel vissza nem élsz.
• Természetesen ingyenesen részt vehetsz az összes szakmai továbbképzésünkön, megkapod az eddigiek felvételét, és ha ezen kívül találsz érdekes konferenciát, továbbképzést, stb., azt is támogatom.

Hogyan garantáljuk Neked a biztos munkahelyet?
• Nálunk a biztonságot a produkálás képessége jelenti, ezért
• soha nem fogjuk a tevékenységünket Ukrajnába vagy Kínába helyezni, és a zömében kisvállalkozó ügyfeleink sem,
• Nálunk nincs 60 napos indoklás nélküli felmondás, amíg az ügyfeleink elégedettek Veled, és jól teljesítesz, bolond lennék mást keresni.
• nincs munkavédelmis rokonom, szomszédom, párttársam, akinek bármikor helyet kéne csinálni a károdra, és nem is lesz.
• Állandóan több ötletem van, mint amit meg tudnék valósítani, ezért bárhogy változik a piac, mi a változás élén fogunk állni még egy jó darabig.

A jelentkezésedet a pkling@munkavedelem.biz címre küldd, amihez csatold az önéletrajzod és egy motivációs levelet, amelyben fejtsd ki, miért szeretnél velünk dolgozni és hogy mi miért járunk jól Veled. Ha érdekel az ajánlat, ne habozz sokáig!

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...