< />
2013. szeptember 23.

VIMFÓ Hírek

Baleset- megelőzés

A kioltott életek, valamint a munkavállalók és családtagjaik szenvedése által okozott kár mellett a balesetek az üzleti tevékenységet és a társadalom egészét is érintik. Kevesebb baleset kevesebb betegszabadságot jelent, aminek köszönhetően csökkennek a költségek és kevesebb alkalommal szakad meg a termelési folyamat. Ez szintén lehetővé teszi a munkaadók számára azt, hogy megtakarítsák az új személyzet toborzásának és képzésének költségeit, valamint csökkenhetnek a korkedvezményes nyugdíjba vonulások és a biztosítási kifizetések kiadásai is.

A nehézipartól az irodai munkáig valamennyi ágazatban a csúszások, botlások és esések okozzák a legtöbb balesetet. További veszélyeket jelentenek a lehulló tárgyak, a hő és vegyszerek okozta égések, a tűzesetek és a robbanások, a veszélyes anyagok és a stressz. A munkahelyi balesetek megelőzése céljából a munkaadóknak olyan biztonsági rendszert kell bevezetniük, amely magában foglalja a kockázatértékelést és a monitoring folyamatot.


Mit kell tennem? Tanácsok munkáltatóknak és munkavállalóknak a biztonság érdekében.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...