< />
2008. augusztus 5.

VDSZSZEMASZ Hírek

Nyugdíjas találkozók az ÉMÁSZ-nál

Az események sorát a miskolciak kezdték (kissé rendhagyó módon, még a nyáron), a lillafüredi kirándulást követően a Sebesvizi-pihenőház mellett, szabadtéren szervezett programmal és ebéddel. Aztán a gyöngyösiek következtek, akik Gyöngyöspatát és Markazt keresték fel.
A salgótarjániak Szécsényt és Hollókőt látogatták meg, az rt. központ nyugdíjasai pedig Sárospatak szépségeit nézték meg és finomságokat kóstoltak egy kellemes étteremben. A sárospataki és egri nyugdíjasok - élve az európai uniós csatlakozás által biztosított egyszerűsített határátlépés előnyeivel - Kassa, illetve Rozsnyó és Betlér emlékhelyeivel és a szlovák konyha remekeivel ismerkedtek. A nyugdíjasok valamennyi kiránduláson és programon tájékoztatást kaptak az ÉMÁSZ Rt. életéről, a társaságnál történt változásokról és a közeljövő eseményeiről is.
A résztvevők, a volt munkatársak hazafelé tartva a buszokon már a jövő úti céljait tervezgették és a szokásoknak megfelelően úgy búcsúztak egymástól, hogy jövőre, veletek, valahol egy szép helyen.

(Gy.I.)Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...