< />
2008. augusztus 5.

VDSZSZEMASZ Hírek

Mészáros Sándor lett a miskolci „házfőnök”

Az Észak-magyarországi Áramszolgáltató Részvénytársaság kiadta a jelszót: arccal a fogyasztó felé. A szolgáltató a hazai piacnyitás hajnalán úgy erősíti szerepét a régióban, hogy tucatnyi ötlettel kedveskedik ügyfelei számára.
Az közismert, hogy - azonos tulajdonosának okán - szorosan együttműködik a fővárosi székhelyű ELMÛ és a miskolci központú ÉMÁSZ. A cégek feladatai azonosak, akárcsak a piaci kihívások, így a társaságok céljai, szervezeti és vezetői felépítései is azonosak.

Mindent közösen. Köztudott, hogy a nagyfogyasztók előtt januárban megnyílt a piac, amelyre az ÉMÁSZ ugyancsak az ELMÛ-vel közösen készült fel. Magyar Áramszolgáltató Kft. néven létrehozták közös kereskedőcégüket és már hangolnak a liberalizáció következő szakaszára, amikor (évek múlva) a kisfogyasztók is dönthetnek arról, hogy kitől vásárolják a villamos energiát. A versenyben az ÉMÁSZ nem akar lemaradni, ezért megújítja műszaki szakterületét. Tervezett intézkedéseik hatására reményeik szerint csökken az üzemzavarok száma, nagyobb figyelmet fordítanak az elöregedett kábelhálózatok rekonstrukciójára és intézkedéseket tesznek a szabálytalan, nagy kárt okozó vételezés, vezeték- és olajlopás visszaszorítására.

Kisfogyasztói kézfogó. A társaság nem engedi el hétszázezer kisfogyasztójának kezét sem. A számlalevéllel együtt érkezik a háztartásokba a Híráram elnevezésű hírlevél, az önkormányzatok számára Fényközlönyt indítanak, új arculati elemekkel szerelik fel fogyasztói irodáikat, szakmai tanácskozásokat szerveznek legfontosabb ügyfeleiknek, támogatják a sport- és kulturális eseményeket, például a Miskolci Nemzetközi Operafesztivált.

Akár a fotelból is! Ettől persze sokkal izgalmasabb, hogy alakul a jövőben a cég lakossági értékesítése. Nos, az ÉMÁSZ - amint a cég sajtótájékoztatóján elhangzott - ezen a területen is állja a „sarat”. Bevezetik minőségellenőrzési rendszerüket, felállítják központi műszaki ügyfélszolgálatukat, elindítják az elektronikus számlaküldést, megalakítják kisfogyasztói értékesítési osztályukat, népszerűsítik a banki átutalás rendszerét, áramszünet esetére biztosítást ajánlanak, továbbá kialakítják SMS ügyfélszolgálatukat. Ez azt jelenti, hogy lépést tartanak a technikai vívmányokkal, így akár a karosszékből is intézhetjük ügyeinket!

Az igazgatóságot képviseli. Az ÉMÁSZ Rt. áprilisi közgyűlésén új igazgatóságot választottak és a tisztségviselők - Emmerich Endresz (elnök), dr. Konrad Mussenbrock és Novák István Zsolt - nyilvánosan is bemutatkoztak. Emmerich Endresz bejelentette, hogy Mészáros Sándor (a fotón) egykori PR-osztályvezető, az igazgatási osztály vezetője a jövőben igazgatóhelyettesi rangban intézi a cég ügyeit. Előléptetéséről Gembiczki Tibor, az ÉMÁSZ Rt. szakszervezeti elnöke így nyilatkozott:
- Miután társaságunk valamennyi vezetője Budapesten dolgozik, azt kezdeményeztem Emmerich Endresz elnök úrnál, hogy a miskolci rt. központban is legyen egy olyan vezető, aki a helyi ügyekben döntési, aláírási jogkörrel rendelkezik. Javaslatom találkozott az igazgatóság elnökének elképzelésével, majd kiválasztották a tisztségre legalkalmasabb személyt, az igazgatási vezetőt. Mészáros Sándor az igazgatóságot képviseli Miskolcon, továbbá tartja a kapcsolatot az önkormányzatokkal és az ÉMÁSZ-szal kapcsolatban álló cégekkel.

Kolodzey Tamás
(Forrás: f"forró drót" újság 9. évf. 7-8.sz.)



Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...