< />
2008. augusztus 5.

VDSZSZEMASZ Hírek

Július 15-17. között ÉMÁSZ Sportnapok Salgótarjánban

A hagyomány folytatódik, az idén is megtartják az ÉMÁSZ Sportnapokat. Az immáron negyvenkettedik küzdelemsorozatnak Salgótarján ad otthont.
Az eseményeket a Sportcentrumban és a Borbély Lajos Szakközépiskolában rendezik, a házigazda a tarjáni régióközpont. A fővédnök Emmerich Endresz, az ÉMÁSZ Rt. igazgatóságának elnöke, a védnök Lakatos Zoltán régióvezető.

Segítenek az alapítók
Ezúttal két olyan kiváló sportember is jelen lesz a versenyeken, mint Földi László és Mihalik Ferenc. Ők azzal dicsekedhetnek, hogy alapítói a sportnapoknak, 1964-ben tehát „úttörők” voltak. Most az atlétikai és az asztalitenisz versenyekből veszik ki a részüket.
A sportágak: atlétika, asztalitenisz, céllövészet, lábtenisz, labdarúgás, sakk, tájfutás. Versenyen kívül az öregfiúk is összecsapnak, focimecscsüket ezúttal is bizonyára nagy érdeklődés kíséri majd.
Az induló csapatok: ISC Kft., egri régióközpont, rt. központ, GA Kft., gyöngyösi régióközpont, sárospataki régióközpont, salgótarjáni régióközpont, miskolci régióközpont, TeSSAG Kft.
Családias hangulatban
Az ÉMÁSZ Sportnapok célja a versenylehetőség megteremtése, a társaság dolgozói között meglévő barátság és munkakapcsolat elmélyítése, valamint a családi kikapcsolódás. Ennek szellemében a szervezők ezúttal is számos kiegészítő rendezvényt készítenek elő. A szabadidős események közül ki kell emelni az ipolytarnóci és a somoskői kirándulást, valamint a salgótarjáni Bányamúzeum megtekintését. Akik pedig a sportnap szelleméhez méltóan aktív kikapcsolódásra vágynak, térítésmentesen látogathatják az uszodát, a tekepályát és a strandot. Reméljük, hogy az időjárás nem szól közbe, kellemes meleg fogadja majd a jelenlévőket.

Csapatonként ötvenen
A sportnapokon rendre több százan indulnak, küzdenek. Stork Gábortól, a szervező bizottság oszlopos tagjától megtudtuk, hogy csapatonként ötven nevezőre, megközelítőleg ötszáz aktív szereplőre számítanak. Ha ezt a létszámot kiegészítjük a vendégekkel, a versenybírókkal, a szervezőkkel, a hozzátartozókkal és az események iránt érdeklődőkkel, akkor ezren randevúznak majd Salgótarjánban.

(győri)
(Forrás: "forró drót" újság 11. évf. 6.sz.)Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...