< />
2008. augusztus 5.

VDSZSZEMASZ Hírek

Felavatták az ÉMÁSZ Rt. új éttermét

Már a szívélyes invitálás is sokat sejtető volt. Étterem- és büféavató az ÉMÁSZ Rt. székházában a társaság vezető munkatársainak, dolgozóinak és meghívott vendégeinek jelenlétében.
Különös izgalommal készültem a napokban tartott eseményre. Elfogódottságomnak két oka is volt: Hét évig ott ebédeltem, olykor sakkoztam, aztán mindennek vége lett, a konyhát bezárták. Jött az úgynevezett kafetéria rendszer, a cég dolgozói a környező éttermekbe jártak, az étterem pedig üresen „ásítozott”. Később a büfé is megszűnt, nem akadt elegendő vásárló, bérlőjének így már nem érte meg működtetni. Szóval hosszú ideig se hideg, se meleg...

Dolgozói igények
Aztán megfogalmazódtak a dolgozói igények, egyre erősebbé vált a közakarat hangja: Legyen újra étkezési lehetőség az ÉMÁSZ-nál! Ezt támogatta a menedzsment és a szakszervezet is. Kezet fogott Mészáros Sándor igazgató-helyettes és Gembiczki Tibor szb-elnök. Felkarolták a nemes ügyet és - sportnyelven szólva - a labdát az ELMÛ-ÉMÁSZ illetékes vezetőinek térfelére passzolták. Miután kedvező választ kaptak, elkezdődött a rekonstrukció. A tervezés, az előzetes engedélyek beszerzése, és a pályáztatás után az építők néhány hétig szorgoskodtak a földszinti létesítményben, aztán elérkezett az ünnepélyes pillanat. Az avatáson részt vett Mészáros Péter humán erőforrás igazgató, Balázs János logisztikai igazgató, Molnár József üzemviteli igazgató, Seller Katalin ingatlankezelési vezető és a dolgozók között természetesen ott volt Mészáros Sándor és Gembiczki Tibor is. Mészáros Péter kiemelte: Nagyon örül az ÉMÁSZ Rt. legszebb tervezésű létesítményének és abbéli reményének adott hangot, hogy az étterem átadása jelentősen javítja a cégnél tevékenykedők közhangulatát, s ez majd kifejezésre is jut a soron következő elégedettségi felmérésben is.

Reggeltől délutánig
Az éttermet és büfét a Diósgyőri Party Service Kft. működteti. Molnár Zoltán ügyvezető bejelentette, hogy munkanapokon reggel 7 és délután 3 óra között tartanak nyitva, az étteremben két kolléganője várja a vendégeket. Menüben a leves mellett kétféle főételből választhatnak a betérők, akik az étlapról külön is kérhetnek. Az árakat úgy alakították ki, hogy mindenki számára vonzóak legyenek. Akik pedig hideg ételt akarnak fogyasztani, megtehetik, hiszen a kft. bőséges választékot ígér. Fontos tudnivaló, hogy az étterem nyitott, szolgáltatásait az émászosokon kívül bárki igénybe veheti. Egyszerre harminc ember fér el, így mindenki kényelmesen étkezhet.

Győri István
(Forrás: "forró drót" újság 11. évf. 5.sz.)

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...