< />
Szerző: Juhász Gyuláné
2017. július 29.

VDSZSZEMASZ Hírek

ÉMÁSZ Szakszervezet Családi Napja az összetartozás jegyében

Érdekképviseletünk részéről 4. alkalommal került megrendezésre 2017. június 24-én az ÉMÁSZ területén dolgozó szakszervezeti tagok és családtagjaik számára a „Családi nap” melynek az idén is a Miskolc-Csanyik völgy adott otthont.


Rendezvényünk célja a munkavállalók és családtagjaik kötetlen találkozása, egymás, jobb megismerése, és végül nem utolsó sorban a kikapcsolódás, sportolás és a mozgás volt.

A programokon közel 600 fő vett részt, az életkorukat figyelembe véve a kisgyerekektől kezdve az idősebb korú volt munkavállalóinkkal együtt.
A rendezvény véleményünk szerint nagyszerűen sikerült, hiszen egész nap az időjárás is kegyeibe fogadott bennünket. A családi nap célja, hogy együtt legyünk, hiszen összetartozunk.
A Csanyik-völgy egy jól megközelíthető helyszín Miskolcon, és tökéletesen alkalmas a szabadtéri programok lebonyolítására is.

A délelőtti órákban a gyülekezőnél már látszott, hogy sokan komolyan vették szakszervezetünk meghívását, mert saját gépjárművel és helyi közlekedési eszközzel egymás után érkeztek vendégeink.

Számos ötletes elfoglaltsággal várták a rendezvény szervezői a résztvevőket.
A gyermekek örömmel fogadták az idén is megrendezett rajzversenyt, a póni lovaglást az ugráló várat, csúszdát, a lufi hajtogatós bohócot, a tűzoltó munkatársai által készített habfürdőt - mely nagy sikert aratott a gyermekek és a felnőttek körében egyaránt - valamint a vadasparki látogatás.


A felnőtt tagságunkat várta a szakszervezeti TOTO, a KVÍZ TOTO kitöltése, valamint a csapatvetélkedők lehetősége.
A rendezvényünk befejezéseként kiosztottuk a rajzversenyen résztvevő gyermekek részére a díjakat, valamint a csapatversenyre benevezett versenyzők győztes helyezettjeinek ajándékcsomagjait.
Ebben az évben a szakszervezeti első díjat ismét a Zuscsák csapata nyerte, valamint a szakszervezeti TOTO nyertese Géczi István volt.
A családi nap lebonyolításában résztvevő szakszervezeti tisztségviselők sokat tettek azért, hogy mindenki jól érezze magát, melyért ezúttal is köszönetet mondunk.

Azt gondolom, hogy akik jelen voltak az ÉMÁSZ Családi napon jól érezték magukat, és reméljük, hogy jövőre is közösen együtt tölthetünk egy ilyen szép napot. Hiszen tudjuk:



EGYÜTT ERŐSEBBEK VAGYUNK!


Juhász Gyuláné
ÉMÁSZ Szakszervezeti Bizottság elnöke

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...