< />
Szerző: Tölli László
2017. február 17.

TIVISZ Portré

Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet - Dr. Tölli László

-1966-ban születtem Debrecenben, 1987-ben szereztem tűzvédelmi mérnöki diplomát az Ybl Miklós Főiskolán, amellyel el is helyezkedtem a Tiszántúli Áramszolgáltató Vállalatnál.

A munkahelyem támogatásával előbb munkavédelmi szakmérnöki, majd humánerőforrás gazdálkodó egyetemi tanulmányokat folytathattam, 2004-ben pedig a jogot is elvégeztem a Debreceni Egyetemen. A munkáltatóm folyamatos átszervezései következtében különböző beosztásokban dolgoztam, elsősorban a biztonságtechnikai/humán szakterületen, jelenleg az E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. alkalmazottja vagyok. 1997-től 2012-ig óraadóként a Gábor Dénes Főiskolán oktattam.

Az érdekképviseleti tevékenységem először elsősorban a különböző választásokban való közreműködésben merült ki, többször vezettem a vállalti szintű ÜT választási bizottságokat, majd munkatársaim biztatására magam is vállaltam jelöltséget, szakszervezeti tisztséget. Így lettem előbb az E.ON Szolgáltató Kft., majd az E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. üzemi titkára. A legtöbb feladatunk akkor adódott, amikor a megszűnő, átalakuló E.ON Szolgáltató Kft. Kollektív Szerződésének megtartásáért dolgoztunk.

2008-ban az EVDSZ Kongresszusán megválasztottak az Etikai Bizottság tagjának, amely megbízatásom a bizottság 2015-ös megszűnéséig tartott, és amely révén még jobban megismerhettem a társszakszervezetek munkáját, vezetőit, tisztségviselőit. A bizottság keretei között végzett ténykedésem alkalmat adott arra is, hogy közvetlenül is elő tudjam segíteni azt az összefogást és közös szándékot, amely az EVDSZ létének és működésének az alapja. 2015-től az EVDSZ Felügyelő Bizottságának a tagja vagyok.

Az érdekképviseleti tevékenységemhez kapcsolódik az a feladat is, amellyel 2011. decemberében bízott meg a Pannónia Nyugdíjpénztár Küldöttközgyűlése: beválasztottak a pénztár Ellenőrző Bizottságába. Ez nagy megtiszteltetés számomra és jelenleg is - a mindennapi munkahelyi feladataim ellátása mellett – azért dolgozom a legtöbbet, hogy ebben a fontos pozícióban minden tőlem telhetőt meg tudjak tenni annak érdekében, hogy a pénztártagok mindenkor biztonságban tudhassák és érezhessék megtakarításaikat.
Magamról még annyit, hogy a családommal Debrecenben élünk. Feleségem középiskolai intézményvezető, két lányunk van, akik mindketten gimnáziumba járnak.


A legjobb kikapcsolódás a velük eltöltött idő, illetve az a folyamatos rendezkedés és olvasgatás, amelyet a nagy családi könyvtárunkban töltök el.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...