< />
2012. február 10.

TIVISZ Hírek

Üzemzavar-elhárítás mínusz 17 fokban!

Az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt kezelésében lévő hálózaton a Tuzsér-Mezőladányi leágazáson február 2-án hajnali 3 óra 51 perckor hiba lépett fel. A koordinátor azonnal egy szerelőpárost küldött a helyszínre, akik megállapították, hogy egy elrozsdásodott középfeszültségű oszlop kidőlt, mindhárom fázisvezető elszakadt, ezért Újkenéz körzetében 2790 fogyasztó áramellátás megszűnt. A mínusz 20-21 C0 fokos hidegben a szerelőpáros áramkötést bontott és egy másik 0,4 kV-os hálózaton keresztül oldotta meg az áramellátást. Ezzel az ellátatlan fogyasztók számát reggel 7 órára egy-két száz háztartásra csökkenteni tudták.


Az EHS és az EH-SZER munkatársai a Tisza árterében található oszlop kicserélését a reggeli órákban megkezdték. A hőmérséklet ekkor mínusz 17 C0 fok volt, ami nehezítette az új betonoszlop számára szükséges gödör kialakítást, a betonkeverést, az oszlop lebetonozását.


„Kiss Antal vezető koordinátorral a helyszínre mentünk, hogy forró teával és kávéval tartsuk a lelket munkatársainkban. Persze nem ez volt az elsődleges célunk a látogatásunkkal; fontosnak tartottuk, hogy ne a 22 C0 fokos irodából utasítsuk, sürgessük a kollegáinkat, míg ők mostoha körülmények, metsző hidegben dolgoznak a terepen. Úgy gondolom, csak úgy lehet jó döntéseket hozni, ha tudjuk, milyen körülmények között dolgoznak szerelőink” – számolt be a történetekről Miklós Zsolt, az E.ON Hálózati Szolgáltató Kft. régióvezetője. Az üzemzavart az EH-SZER és az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt munkatársainak olajozott együttműködésének köszönhetően a rendkívüli hideg ellenére is gyorsan elhárították.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...