< />
2011. július 27.

TIVISZ Hírek

Családi Foci Budakeszin

Az óriási kiterjedésű pályát több részre osztották a szervezők, ezeken változatos feladatokat tűztek ki a résztvevőknek. A kijelölt pontokon egyszerre zajlott a játék, és amikor véget ért egy-egy penzum, vetésforgószerűen egymást váltották a családtagokból álló csoportok.Volt mérkőzés nagykapura, kiskapura és egészen pici kapura is. Az egyik feladatban a résztvevőknek bójákat kellett kerülgetniük, amelynek végén jöhetett a kapura lövés, de volt büntetőlövő-verseny és különféle akadálypályák teljesítése is.

Vincze Ottó, az E.ON Családi Foci nagykövete köszöntőjében hangsúlyozta: mindegy, hogy mit, csak az a lényeg, hogy sportoljunk, mert megerősít, és elősegíti a kollektivitást, az összetartozást.

A nap egyik csúcspontja volt az a mérkőzés, amelyen a gyerekek és a felnőttek vegyes csapatai egymás ellen mérték össze tudásukat. Ez tökéletesen szimbolizálta a programsorozat családi mivoltát. Továbbá rendeztek meccset kifejezetten az óvodásoknak, valamint külön az apukák és az anyukák számára is.

Mindeközben a pálya szélén a bográcsban ott rotyogott a fantasztikusan finom paprikás krumpli, amely az elismerő bólogatások közepette nagyon gyorsan el is fogyott.

Ez a nap bizonyította, hogy az Akadémia méltán kapta meg a lehetőséget, hogy családi focinapot rendezzen. Az E.ON Családi Foci szellemiségével tökéletesen összhangban, magas színvonalon sikerült megvalósítani programot.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...