< />
2016. november 8.

VIMÉSZ Hírek

2016.09.17-én Családi Napot tartottunk a Tatabánya Erőmű Kft-ben.

A Tatabánya Erőmű Kft-ben az évente megrendezésre kerülő Családi Nap tíz év távlatában már hagyományőrzőnek mondható. A tavalyi évben a folyamat sajnos megszakadt, részint Maszlavér István ügyvezető igazgató úr sajnálatos váratlan halála miatt, de a Biomassza beruházás mellett sem jutott időnk és energiánk a szokásos rendezvényünk megtartására.
A szeptember 17-re szervezett rendezvény az elmúlt évekéhez képest megújult, nem csak helyszínében, de tartalmában is. Idén a Családi Nap a régi Bh. Erőmű sportpályáján került megrendezésre. A beruházás során a létszámunk 41 fővel növekedett A rendezvény célja a munkavállalók és családjaik kötetlen keretek közötti találkozása, egymás jobb megismerése és nem utolsó sorban egy kis kikapcsolódás, sportolás és mozgás volt.
A délelőtti órák zivatarjai nem bátorították el a munkavállalók és családtagjaikat – piciket és nagyokat, aprókat és még apróbbakat – attól, hogy részt vegyenek a rendezvényen. Az esős órákban a programok rendezvény sátor és a felállított pavilonok alatt folytak. Lehetőség volt közös asztali foci játékra, az ügyesebbek kipróbálhatták a zöldség csokor készítését. Ebéd előtt dr. Sámuel Emese ügyvezető asszony mondott megnyitó beszédet: - Amikor a vezetői értekezleten szóba került, hogy a Családi Napot megrendezzük-e, mindenki egyetértett abban, hogy ez most kivételesen ne pénzügyi kérdés legyen, hiszen Önök harmadik éve a hőtároló és a biokazánok beruházása mellett, nap-napot követve keményen dolgoznak, üzemeltetik az erőművet, amely Tatabánya városát látja el meleg vízzel és hőenergiával. Biztos vagyok abban, hogy elfáradtak, illetve abban is, hogy nem lenne ekkora lelki erejük, ha nem állna mögöttük egy szerető család, akik támogatják Önöket. Ezért nemcsak Önöknek, de családtagjaiknak is köszönetet szeretnénk mondani ezzel a rendezvénnyel – A mai napra jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánt minden résztvevőnek dr. Sámuel Emese ügyvezető asszony.
Ebéd után az időjárás kegyeibe fogadott bennünket, kisütött a nap. A programszervezők a regisztrációs karszalagok színei szerint csapatokat szerveztek és falusi olimpiára invitálták a résztvevőket, melyben a felnőttek és a gyerekek egyaránt összemérhették erejüket és ügyességüket. A játékos csapatversenyek, a gumicsizma dobáló, a gyerkőc-cipelő, a fahasáb futó számok nagy sikert arattak. A versenyben díjazottak fürdőbelépőt, mozijegyet, lovaglási lehetőséget nyertek. Jó hangulatban telt délutánon a tombolasorsoláson kívül a gyerekeket arcfestés, gyöngyfűzés, ugráló vár és zenés műsor várta. A nagyobb gyerekek és a felnőttek az ügyességüket és kondijukat a rodeo bikán és a kalapácsos erőmérőn próbálhatták ki, de akár asztali teniszben is megmérkőzhettek. A versenyekben megfáradtak regeneráló masszást vehettek igénybe. A nap végére jól elfáradtunk, ki a sörtől, ki a mozgástól, vagy mindkettőtől. Ami viszont biztos, hogy sikeres szép napot töltöttünk együtt családtagjaink körében.

Kovács Ferenc

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...