< />
2014. július 21.

VIMÉSZ Hírek

2014.06.21. Családi Erőnap a Tatabánya Erőmű Kft-nél

Hagyományainkat őrizve, június 21-én idén is megrendeztük a Családi Erőnapot a Tatabányai Szabadtéri Bányászati Múzeum területén. A rendezvény célja a munkavállalók és családjaik kötetlen keretek közötti találkozása, egymás jobb megismerése és nem utolsó sorban egy kis kikapcsolódás, sportolás és mozgás volt. Az erőmű dolgozóinak életkorát tekintve, szép számban jelentek meg a gyerekek és már az unokák is. Minden korosztály számára rendeztünk sportversenyeket. A felnőttek és a nagyobb gyerekek súlylökésben, asztalitenisz bajnokságban és sakkversenyben mérhették össze erejüket és tudásukat.
Gyermekeknek tájékozódási futóversennyel készültünk és minden korosztály részére meghirdettük a rajzversenyt. Idén először szabadtéri fajátékokkal kedveskedtünk a gyerekeknek - és kiderült, hogy a felnőttek is legalább annyira élvezték a hagyományos fából készült óriás amőba játékot, a labirintust, és más ügyességi játékokat, mint a gyerekek. A legkisebbeknek játszószőnyeget terítettünk le. Az alkotókedvűeknek szöszmötölő sarkot alakítottunk ki, ahol volt színezés, rajzolás, gyöngyfűzés, szélcsengő és bőrékszer készítés, valamint egyéb kézműves foglalkozási lehetőség is. A kicsik körében nagy sikere volt az arcfestés és csillám- tetoválás készítésének. Idén is volt állatsimogató. A gyerekek ismerkedhettek kiskecskével, báránnyal, vadászgörénnyel és sok apró tollas jószággal.
A tavalyi Egészségpályázatunk kapcsán, ismételten egészségügyi szűrővizsgálatot szerveztünk, vérnyomás, testsúly, koleszterin és triglicerid szintet mért az üzemorvosunk. Ezen kívül bemutatót tartott a defibrilátor újra élesztő készülék használatáról.
Az ebédet a gulyásfőző csapatok lelkes tagjai készítették, és a sportolásban megfáradt, megéhezett felnőttek és gyerekek alig várták, hogy elkészüljön a gulyás. Megteltek a sátor alatti sörpadok és jó hangulatban zajlott az ebéd. Az ebéd utáni lustálkodást - szerencsére a gyerekek örökmozgó kedve miatt - nem engedhettük meg magunknak, így rövidesen mindenki talpon volt és kipróbálásra kerültek azok a játékok is, amik nem fértek bele a délelőtti programba.
Rendezvényünk befejezéseként kiosztásra kerültek a sportversenyek helyezettjeinek érmei és kihúztuk a várva-várt nyertes tombolákat.
Érdemes említenem pár szót még a rendezvény helyszínről. A Tatabányai Múzeum - Bányászati és Ipari Skanzen évek óta a családi napunk helyszínéül szolgál. A programok közé minden évben beiktatunk egy tárlatvezetést - érdemes végigjárni a területet, a kiállításokat, hiszen minden évben találunk valami újdonságot.
Akik ott voltak a Családi Erőnapon, azok nagyon jól érezték magukat.

Reméljük, jövőre ismét együtt sportol az „erőmű”!

BK

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...