< />
2015. augusztus 2.

EVDSZ Szolgáltató - Promotrade

A Kft.

az alábbi kedvezményeket nyújtja:

Érvényes EVDSZ Tagkártyával rendelkező Tagszakszervezeti tagoknak:

A Fruit webáruházban 25% kedvezmény a webáruházban rendelhető összes termékre.

A Promotrade Kft. a hivatalos magyarországi forgalmazója a

termékeknek.

2016-ban minden 10 000 forintot meghaladó rendelés esetén egy márkázott Fruit of the Loom T-shirt terméket,

minden 20 000 forintot meghaladó rendelés esetén pedig egy márkázott Fruit of the Loom pulóvert adnak

AJÁNDÉKBA!

A kedvezmény igénybevételének feltételei:

Az EVDSZ tagoknak nyújtott kedvezmény kizárólag webáruház esetén érvényesíthető, más kedvezménnyel nem összevonható!


1. A kedvezmény kizárólag a http://www.fruitnet.hu/ oldalon történő regisztráció után vehető igénybe.

2. A regisztráció során a promóciós kód mezőbe a jogosultnak fel kell tünteti az EVDSZ kódját, amelyről a tagszakszervezetek irodáiban adnak felvilágosítást.

3. A Jogosult a megrendelést közvetlenül, a webes felületen a Szolgáltatónak küldi.

4. A megrendelés során a kedvezmény akkor érvényesíthető, ha a megjegyzés rovatban a Jogosult feltünteti az EVDSZ Tagkártyájának számát.

5. Megrendelést ily módon kizárólag Jogosult küldhet a Szolgáltatónak.

6. A Szolgáltató törekszik arra, hogy 1 munkanapon belül írásban (email), a készlet függvényében visszaigazolja, vagy esetleg elutasítsa a Megrendelést, a visszaigazolás esetén feltüntetve a Megrendelés alapján nyújtandó szolgáltatások HUF egységárait, és a számla Kedvezménnyel számított végösszegét.

7. A visszaigazolás minden esetben tartalmazza a fizetésre, szállításra vonatkozó feltételeket, melynek teljesülésével válik a megrendelés érvényessé.

8. A Megrendelés elfogadása és visszaigazolása esetén szerződéses jogviszony a Jogosult és az Szolgáltató között jön létre.

9. A Kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a Jogosult a kedvezményre való jogosultságát kérésre megfelelően igazolja. Az igazolás megfelelő módja az évszámmal és névvel ellátott, érvényes tagsági kártya. A személyes átvétel esetén a személyi igazolvány felmutatásával együtt történő, jelen pont szerint megfelelő igazolás bemutatásának kérés ellenére történő elmaradása esetén a megállapodás szerinti kedvezmények nyújtását a Szolgáltató megtagadhatja. Ezzel kapcsolatban a Jogosult kifogással nem élhet a Szolgáltatóval szemben.

10. A tagsági kártya más személyre át nem ruházható.

Fizetési feltételek:

Szállítás és fizetés az egyéni, érvényes tagkártyával rendelkező vásárlóknál a web áruházban megadottak szerint:

1. személyes átvétel a Promotrade Kft. irodájában vagy raktárában, fizetés módja készpénz

2. futárszolgálat, előreutalás vagy utánvét átvétel esetén az aktuális díjak a webáruházban a megrendelés folyamatában feltüntetésre és felszámításra kerülnek.

Tájékoztatásul 2015. augusztus 1-én érvényes árak:

előreutalás: 1500Ft/ csomag bruttó
utánvét: 2000Ft/csomag bruttó

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...