< />
2017. február 21.

EVDSZ Szolgáltató - Megbizhatobbat.hu

Az „okos vásárlók” és megbízható készülékek webáruháza

EVDSZ tagoknak 10% kedvezménnyel!

A megbizhatobbat.hu nem egy átlagos műszaki webshop. Ez a tudatos vásárlók webáruháza, mert a valóban tartós, megbízható készülékek között válogathatnak a vásárlók.

Tudjuk, hogy a villamosenergia-iparban dolgozók számára érdekes egy olyan webáruház, ahol végre a készülékek megbízhatósága és igazi értéke alapján választhatnak akciók helyett.

A megbizhatobbat.hu törekvése, hogy a vásárlási szokásokat megváltoztassa, az ár alapú keresés helyett a megbízhatóság szerinti keresést és összehasonlítást biztosítva.

A megbizhatobbat.hu webáruházat a Business Box kft. üzemelteti. A Business Box 10 éve foglalkozik háztartási gépek garancia-meghosszabbításával, garanciális és garancián túli javításával.

A több tízezer javítás adatait elemezve már világosan látszik, melyik készülék típusok és márkák mennyire megbízhatóak. A webáruházban a Business Box szerviz-tapasztalatain alapuló megbízhatósági értékelés is megjelenik a készüléknél.

A megbízhatósági értékelés mellett azt is feltünteti a webáruház, hogy hány tagú háztartás számára ajánlott egy-egy készülék. Így laikusok is könnyebben tudnak dönteni a számukra megfelelő készülék mellett.

Ráadásul a megbizhatobbat.hu-n mindig egy kattintásnyi közelségben van egy olyan szakértő, aki több ezer készülékről tud tanácsot adni: “ezt válaszd, mert jó a szervizelése vagy ezt válaszd, ha a tartósság a fontosabb”.


A kedvezmény mértéke:

10 % kedvezmény a webáruházban szereplő, megvásárolható készülékekre, termékekre, maximum 20.000 Ft értékig termékenként. A kedvezmény egyéb akciókkal, kedvezményekkel nem összevonható.

A kedvezmény igénybevételének feltételei, menete:

  • A kedvezmény kizárólag a evdsz.megbizhatobbat.hu oldalon történő regisztráció után vehető igénybe.
  • A regisztráció során a jogosult feltünteti EVDSZ tagsági igazolványa számát.
  • A Jogosult a megrendelést közvetlenül, a webáruház felületén a Szolgáltatónak küldi.
  • A megrendelés során a kedvezmény akkor érvényesíthető, ha előzetesen a Jogosult regisztrálta fiókját az evdsz.megbizhatobbat.hu oldalon és a megrendelést a regisztrált fiókba belépve küldi.
  • A Szolgáltató törekszik arra, hogy 1 munkanapon belül írásban (email), a készlet függvényében visszaigazolja, vagy esetleg elutasítsa a Megrendelést, a visszaigazolás esetén feltüntetve a Megrendelés alapján nyújtandó szolgáltatások HUF egységárait, és a számla Kedvezménnyel számított végösszegét.
  • A visszaigazolás minden esetben tartalmazza a fizetésre, szállításra vonatkozó feltételeket, melynek teljesülésével válik a megrendelés érvényessé.
  • A Megrendelés elfogadása és visszaigazolása esetén szerződéses jogviszony a Jogosult és az Szolgáltató között jön létre.
  • A Kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a Jogosult a kedvezményre való jogosultságát - kérésre - megfelelően igazolja. Az igazolás megfelelő módja az évszámmal és névvel ellátott, érvényes tagsági kártya. Megfelelő igazolás bemutatásának kérés ellenére történő elmaradása esetén a jelen szerződés szerinti kedvezmények nyújtását a Szolgáltató megtagadhatja. Ezzel kapcsolatban a Partner, vagy a Jogosult kifogással nem élhet a Szolgáltatóval szemben.
  • A tagsági kártya más személyre át nem ruházható.

Fizetés és szállítás feltételei:


Fizetés és szállítás a webáruház mindenkori Általános Szerződési Feltételeinek megfelelően.

Fizetési lehetőségek

Szállítási lehetőségek

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...