< />
2014. április 4.

EVDSZ Szolgáltató - Accent Hotel szállodalánc

Az Accent Hotel Management Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-vel kötött Együttműködési Keretszerződésben foglaltak szerint az EVDSZ tagjainak az alább felsorolt szállodákban kedvezményes szállásfoglalásra van lehetőség oly módon, hogy a felsorolt szállodák saját weboldalán megtalálható mindenkor hatályos csomagajánlatok bruttó áraiból, valamint félpanziós ellátással számolt bruttó szobaáraiból a szállodánként alább részletezett, százalékban kifejezett kedvezményt biztosítsanak a Vendégek részére.

Csoportok (15 fő vagy 10 szoba vagy annál több, azonos érkezési és utazási dátummal történő foglalás esetén) nyújtandó szolgáltatásokra egyedi feltételek vonatkoznak, ennek az ajánlatnak az nem része!

A Szolgáltatás megrendelése:

Az EVDSZ Tagok az Accent Hotels Szállodalánc

10 %-os kedvezményét a foglalási rendszerben a megfelelő promóciós kód feltüntetésével vehetik igénybe.

A promóciós kódot kérd a szakszervezeti vezetődtől!

A promóciós kód 2017. júniusában változott, 2018. január 04-ig érvényes

Örömmel tájékoztjuk Tagjainkat, hogy az Accent Hotels portfóliója ismét bővült: szeretnénk szíves figyelmedbe ajánlani az Accent Hotels első, országhatáron kívüli szállodáját!

A kreischbergi sífelvonótól alig 100 méterre található Club Appartement - Hotel am Kreischberg 137 apartmannal, wellness részleggel, fitneszteremmel, játszótérrel, házimozival és számos szabadidős tevékenységet kínáló programötlettel várja vendégeit.

Különleges bevezetési kedvezmény csak EVDSZ Tagoknak:

amennyiben 2017.07.03-a és 2017.10.31-e között nyaraltok ebben a szállodában, a Club Appartement- Hotel am Kreischberg 15 % kedvezményt biztosít a weboldalon szereplő árakból! Ehhez a foglalási rendszerben egy csak erre a kedvezményre érvényes promóciós kódot kell beírni a megfelelő mezőbe a foglalási rendszerben, amelyet ugyancsak az EVDSZ irodában, vagy a Tagszakszervezeteknél tudtok kérni.

Az Accent Hotels szállodák és a foglalási rendszer a következő központi oldalról érhetőek el:

http://accenthotels.com/hu

Aktuális akciós ajánlatok:

Az EVDSZ megállapodás alapján igénybe vehető szolgáltatások megrendelésének módja:

A kedvezményre jogosult a foglalást közvetlenül a szolgáltató szálloda üzemeltetőjéhez küldi, a foglalásban az alábbiak feltétlen felsorolásával:

  • A kedvezmény igénybevételére jogosult EVDSZ-tag neve
  • Az EVDSZ partneri szerződésre hivatkozás
  • Az érkezés és elutazás időpontja
  • A felnőttek létszáma
  • A gyerekek létszáma és kora
  • Az igényelt szolgáltatás (csomagajánlat, vagy szoba félpanzióval)

A foglalást KIZÁRÓLAG EVDSZ-TAG küldheti, aki jogosult a kedvezmény igénybevételére!

A fentieknek nem megfelelő foglalások kedvezményre nem jogosítanak!

Fentiek szerint nem jogosít kedvezményre az online és offline utazás-közvetítőnél megtett foglalás, mint pl. szallas.hu, booking.com, stb.

A szállodák üzemeltetői törekszenek arra, hogy 1 munkanapon belül írásban (email), a foglaltság függvényében visszaigazolja, vagy esetleg elutasítsa a foglalást, a visszaigazolás esetén feltüntetve a foglalás alapján nyújtandó szolgáltatások HUF egységárait, és a számla kedvezménnyel számított végösszegét.

A visszaigazolás minden esetben tartalmazza az előlegfizetésre vonatkozó feltételeket, melynek teljesülésével válik a foglalás érvényessé.

A kedvezmény igénybevételének feltétele:

A kedvezmény igénybevételére jogosult EVDSZ-tag a Vendégek szállodába történő bejelentkezése alkalmával jelen legyen, és a kedvezményre való jogosultságát kérésre megfelelően igazolja. Az igazolás megfelelő módja: évszámmal és névvel ellátott, érvényes tagsági kártya. A bejelentkezéskor történő, jelen pont szerint megfelelő igazolás bemutatásának kérés ellenére történő elmaradása esetén a jelen szerződés szerinti kedvezmények nyújtását az Üzemeltető megtagadhatja. Ezzel kapcsolatban sem az EVDSZ, sem az EVDSZ-tag kifogással nem élhet.

Fizetési és lemondási feltételek:

Foglalás esetén minden esetben az adott szálloda fizetési és lemondási feltételei az érvényesek, melyeket a visszaigazolás tartalmaz.

A foglalás elfogadása és visszaigazolása esetén szerződéses jogviszony a Vendég és a Szálloda Üzemeltető között jön létre

A MEGÁLLAPODÁS ALAPJÁN KEDVEZMÉNYT NYÚJTÓ SZÁLLODÁKRÓL TÁJÉKOZTATÓ AZ ALÁBBI KÉPRE KATTINTVA MEGTEKINTHETŐ:

Felhívjuk tagjaink szíves figyelmét az Accent Hotels csomagajánlataira, amelyek természetesen tagkártya kedvezménnyel is igénybe vehetőek:


Az Accent Hotels szállodacsoport segít Önnek, hogy:

  • a legmegfelelőbb helyszínt találja meg rendezvényének,
  • meghívottjai kiváló vendéglátásban részesüljenek,
  • munkatársainak a legemlékezetesebb csapatépítő programokat biztosíthassa;
  • és egy sikeres rendezvény tökéletes légkörét teremthesse meg.

16 szálloda (melyből 14 foglalható EVDSZ kedvezménnyel) és a magyar rendezvénypiac részletes ismerete teszi az Accent Hotels-t tökéletes választássá az Ön számára.

Konferenciák és tréningek

Az Accent szállodáinak számos vendége megtapasztalhatta már, hogy nem csupán a tökéletes pihenés élményét kínálják, hanem számos ideális, inspiráló helyszínt is ahhoz, hogy az Ön és csapata kreativitása is szabadon szárnyalhasson!

A csapatépítés sikere nem csupán az izgalmas játékokon, a kreatív megoldásokon vagy a képzelőerő és a csapatjáték felébresztésén múlik. A megfelelő helyszín nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az Ön kollégái is igazi élményekkel térjenek haza, hogy aztán ezekből merítve, cégét még sikeresebbé tegyék.

Sárkányhajózás? Geocaching? Kalandpark?

Mindegy, hogy melyik extrém programlehetőséget szeretné kipróbálni, valamelyik szállodában vagy a szálloda környékén biztos lesz rá lehetősége! Számos együttműködő partnerükkel közösen gondoskodnak majd arról, hogy az együtt eltöltött napok igazán izgalmasan teljenek és a hazatérés után is többször szóba kerüljenek!

Számos szállodájuk kiváló adottságokkal és egyedülálló lehetőségekkel rendelkezik ahhoz, hogy egy-egy nagyobb családi nap tökéletes helyszíne lehessen, ahol a családi és munkahelyi kapcsolatok összefonódhatnak.


Esküvő

Ez az a nap, amely mindenki életében az egyik legfontosabb… amikor minden apró részletnek a helyén kell lennie… amelyet nem lehet újra megismételni.
Országszerte várják Önt, legyen szó romantikus kastélyszállodáról, egyedülálló természeti környezetben fekvő hotelről vagy akár ötcsillagos minőségről.


Ismerje meg az Accent Hotels széles kínálatát!

A rendezvények, konferenciák helyszínének kiválasztásához az alábbi képre kattintva érhető el az a katalógus, amely tartalmazza a szállodalánc tagjainak:

  • elérhetőségét a nagyobb városoktól,
  • a szállodák szobáinak számát, valamint speciális szolgáltatásait
  • a konferenciatermek alaprajzait és a berendezéstől függő terem befogadó képességeket.

a programlehetőségeket.

2015-ben és azóta is sok elégedett vendég választotta az Accent Hotels szállodáit. Egy kis összefoglaló az alábbi képre kattintással tekinthető meg:

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...