< />
2008. augusztus 5.

PPVDSZ Hírek

Elismerés kimagasló teljesítményért

Somosi László elnök-vezérigazgató Gábor Dénes-díjban részesült az elmúlt év végén. Az adományozó az elnök-vezérigazgató úr kitüntetésének indokolásában egyebek mellett hangsúlyozta a mecseki mélyművelésű bányák rekultivációjában, Pécs város környezeti terhelésének csökkentésében, a biomassza program indításában vállalt meghatározó tevékenységét.
A társaság vezetésének és a kollektívának őszintén gratulálunk és további eredményes munkát kívánunk!
Az Év Vállalata-díjat a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület immár nyolcadik éve osztja ki az arra érdemeseknek. A díj a kockázati tőke egyesület elismerését fejezi ki a kimagasló gazdasági teljesítményt nyújtó hazai kis-, közép- és nagyvállalatoknak. Az értékelő bizottság prominens gazdasági szakemberekből, a szaksajtó, a kormányzat, régebbi díjazottak, valamint az egyesület képviselőiből áll.
Idén az esemény védnökségét dr. Kóka János, a gazdasági és közlekedési tárca minisztere vállalta.
A díj odaítélésekor figyelembe vett szempontok a következők voltak:
- A vállalat irányításában és működésében tapasztalható-e az értékteremtésre való törekvés, a vállalkozói szellem, a hosszú távú, üzleti szemlélet és a sikerorientáltság.
- A menedzsment vezéralakjainak vállalatvezetési, stratégiai és menedzsment képessége.
- Az üzleti stratégia minősége, az annak megfelelő vállalatirányítási rendszer és szervezeti felépítés, a növekedési lehetőségek felismerése és kihasználása, illetve a kockázati tőkével való tényleges, vagy potenciális kapcsolat értékelése.
Mára az MKME Év Vállalata-díj egy magas presztízsű elismerésnek számít. A kockázati és magántőke befektetők szigorú kritériumrendszerén keresztül minősített vállalatok magukban hordozták a jövőbeni fejlődés lehetőségeit és mára a maguk területén üzleti modellként és piacvezetőként működnek.
2005-ben ezt a díjat - nagyvállalati kategóriában - a PANNONPOWER HOLDING Rt. nyerte el.

A Gábor Dénes-díjat a Novofer Innovációs Rt. alapította 1989-ben. Az alapítvány célja, hogy megfelelő elismerést és elismertetést biztosítson a kiemelkedő teljesítményt nyújtó, kreatív kutató, fejlesztő, oktató, vagy tudományos alkotótevékenységet végző műszaki gazdasági szakembereknek és menedzsereknek. A jelölés felterjesztés alapján történhet, a felterjesztő lehet szakmai szervezet, intézmény, kamara, vagy egy korábban kitüntetett személy. A díj odaítéléséről kuratórium dönt, amely döntésével nem életpályát ismer el, hanem egy adott területen nyújtott kiemelkedő elismerést.

A MEGAWATT nyománKüldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...