< />
2012. december 6.

PADOSZ Portré

Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete főbizalmi - Kállai Lászlóné

Szívesen vállalt felkéréseket az EVDSZ hasonló eseményeinek szervezésére, lebonyolítására. Kállai Lászlóné, Csilla a PADOSZ tagja, harminc éve kezdte pályáját a Paksi Atomerőműben, családi hagyományokat követve kezdett dolgozni az energiaiparban.

Csilla nagyon jó, sőt, rendkívül jó kapcsolatot alakított ki kollégáival, az atomerőműben dolgozó munkavállalókkal. Mindig is remélte, hogy munkájával és áldozatos tevékenységével kivívja a dolgozók bizalmát. Mindezt akkor is érzékeli, mikor számos alkalommal fordulnak hozzá kérdésekkel. Az érdeklődők számára igyekszik válaszokat keresni, főként az érdekvédelem és a munkahelyi kollektíva területén felvetődő kérdésekre. Munkája során tudatosult benne, hogy a nem szervezett dolgozók is számos esetben keresik fel a szakszervezeti irodát, mivel ők is tudják, a munkaügyi – bér- és szociális kérdésekben is – itt találnak segítséget.

Kállai Lászlóné vallja, hogy a személyes kapcsolatot soha nem lehet elhanyagolni a dolgozókkal, ám mindezek mellett természetesen az érdekvédők is ki kell tudják használni az új technológiai vívmányokat, de ahogy Csilla véli, „regényt mégsem írhatunk” a dolgozóknak. Ezért leginkább hatásos a szó varázsa.

A szakszervezeti rendezvények szervezését mindig lelkesen vállalta, a sportprogramokhoz saját indíttatása is fűzi, mivel évekkel ezelőtt komolyan és rendszeresen sportolt. Emellett igazi társasági ember, kedves személyiség, mosolya elbűvölő, őszinte megjelenése is mutatja, bizalommal fordulhatunk hozzá.

Az évek során végzett munkáját komolyan vette és a jövő tisztségviselőire is gondol. Nagy gondot fordít arra, a fiatalok ismerjék fel az érdekvédelem létjogosultságát és az összetartás előnyeit. Időt és fáradságot nem kímélve támogatja őket törekvéseikben és támogatja őket abban, hogy tudatos és kiművelt szakszervezeti vezetők legyenek.

Az EVDSZ Rendkívüli Kongresszusa munkája elismeréseként Emléklap és Kisplasztika kitüntetést adott Kállai Lászlóné, Csillának.

L.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...