< />
2012. június 29.

PADOSZ Portré

Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete – Dömötörné Völgyesi Éva

1980. óta dolgozom az erőműben szinte a kezdettől a szakszervezetnél, mint gazdasági felelős. A munkaviszonyom kezdete óta, 1970. óva vagyok a szakszervezetnek tagja, az első munkahelyemen megkerestek és úgy éreztem, hogy a szakszervezet tagjai közt van a helyem.

Az én területem a szakszervezet pénz és gazdasági ügyeinek intézése, a legjobb tudásom szerint próbálok megfelelni ennek a feladatnak, úgy gondolom, hogy alapvető kötelességünk tagjaink kérésének maximális teljesítése, a valódi „odafigyelés” a mi munkánkban elengedhetetlen.

A legfontosabb az információ továbbítás, az emberekkel való személyes kapcsolattartás, a sok-sok türelmes beszélgetés. Aktuális feladataim nem évszakfüggőek, folyamatosan az év minden hónapjában rendszeres, határidős munkám van.

A jó szakszervezeti vezetőt olyannak tartom, amilyen a jelenlegi és amilyen a volt szakszervezeti vezetőm volt. Aki komolyan veszi küldetését a dolgozók érdekeinek képviselete és védelme ügyében, fáradságot nem kímélve áldozza idejét ennek a feladatnak. Az a jó szakszervezeti vezető, ahol pezseg és él az „iroda”. A miénk ilyen.

Nem a legjobb időszakát éli az érdekvédelem, az összefogás az, ami a leginkább hiányzik. A szociális párbeszéden sokat kell javítani.

Úgy ítélem meg, a lehető leggyorsabban szerzünk tudomást a változásokról, már ami az EVDSZ-t, mint szövetséget illeti, de ez vonatkozik az országos és helyi folyamatokra is.

Ezen kívül személyesen is részt vettem, veszek a kongresszusokon, Országos Értekezleteken, közös sport és kulturális rendezvényeken.

Pakson lakom, szabadidőmben szeretek sportolni, kertészkedni, olvasni, táncolni. Szeretem a sok-sok gyaloglást, az úszást, és rendszeresen járok táncolni. /Zumba/

Nyaralni leginkább a saját csodálatos kertemben szeretek, ahol a nyári pihenés valamennyi kelléke rendelkezésemre áll.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...