< />
2010. november 22.

PADOSZ Portré

Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete elnökhelyettes - Bocsor István

Az atomerőmű dolgozójaként 1989-ben kapcsolódott be a szakszervezeti mozgalomba. Az Energetikai Szakképző Intézet gépészeti vezetőjeként a munkája mellett bizalmiként, később főbizalmiként tevékenykedett a közösségért. Munkája elismeréseként 1999-ben választották meg először a PADOSZ elnökhelyettesévé, és az óta teljes munkaidőben érdekvédelmi munkát végez. Az elmúlt három évben a Paksi Atomerőmű Üzemi Tanácsának is tagja volt. Fontos feladatokat vállal a VIT Nyugdíjpénztár működtetése területén.

Munkája mellett folyamatosan képezte magát. Az így szerzett ismereteivel, higgadtságával, kiegyensúlyozottságával és szakmai anyagok elkészítésénél tanúsított alapossága hozzájárult a PADOSZ és az EVDSZ utóbbi években elért kiemelkedő eredményeihez.

Megválasztásakor úgy nyilatkozott, érzi a várakozást személye iránt és a vállalt tisztség súlyát és felelősségét: Reméli az elkövetkezendő időben végzett munkájával visszaigazolja majd a bizalmat. 1999 áprilisától kiemelt feladata volt a Paksi Atomerőműben a kollektív szerződéssel, a bérrel kapcsolatos ügyek továbbvitele és gondozása. Egy évtizeddel ezelőtt István hamar beilleszkedett az új munkahelyi környezetbe, segítő és kollegiális kapcsolata mindenkivel harmonikusan alakult.

Akik ismerik és együtt dolgoznak vele, mondják sokat és önzetlenül tevékenykedik az érdekvédelemben, a kérések, melyeket a munkavállalók hozzá intéznek, nem maradnak elintézetlenül. Időt és fáradságot nem kímélve dolgozik, tekintélyes nyugalommal tárgyal, szívesen vesz részt továbbképzéseken, hogy évtizedes tapasztalatát elméletben is csiszolja tovább. Kiemelkedő szerepet vállalt 2007-ben a C-tarifa megtartásáért vívott küzdelemben, irányította és szervezte a Dinamót Kókának! akciót, felelős és segítő munkája hozzájárult ahhoz, hogy megmaradt a villamosenergia-ipari áramdíj-kedvezmény. Elnökhelyettesként a hosszú évek alatt bizonyított, munkájával maradéktalanul megtartotta a dolgozók bizalmát.

Az Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége VD-Aranygyűrű kitüntetéssel ismerte el Bocsor Istvánnak a szakszervezetben végzett áldozatos munkáját az EVDSZ X. Országos Értekezletén, 2010. november 18-án Hajdúszoboszlón.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Hozzászólások:
#1 szoros
2010-11-23 18:07:03
Azt Hiszem VD aranygyűrűt nem adnak ki érdemtelenül. Most se történt ez másként! Gratulálok
Pisti!
Szőrös!
vissza a lap tetejére
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...