< />
2007. június 25.

PADOSZ Hírek

Köszöntötték az új elnököt

Lőrincz László a PADOSZ elnöke

Időközi elnökválasztást tartottak a Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezeténél (PADOSZ), mivel a nemrég újraválasztott dr. Kiss Mihály egészségügyi okokból nem vállalta továbbiakban a felelősségteljes és egész embert kívánó tisztséget.
A május 25-én megtartott választáson Lőrincz Lászlót (43 éves) nagy támogatottsággal választották meg. A szavazásra jogosultak több mint 74%-a vett részt a választáson, és az érvényes szavazatok 99,7%-át kapta meg. Ez az arány igen jónak mondható, erős legitimitást ad az új elnöknek.
A majd negyedszázada az érdekvédelemben dolgozó, az évek folyamán a ranglétrán felfelé haladó kollégát az iparágon belül és azon kívül is sokan ismerik. Határozott, bátor kiállású, a munkavállalók érdekeit szívén viselő, jó munkabírású, kiváló kompromisszumkészséggel rendelkező embernek tartják.
Lőrincz László megválasztása utáni első mondatai között megköszönte a korábbi elnök, dr. Kiss Mihály eddigi áldozatos munkáját, azt, hogy az atomerőmű munkavállalóinak érdekében példanélküli eredményeket ért el, s akinek eddigi élete, munkája összeforrott Pakssal és az atomerőművel. A Zászlóshajó elnevezés "kiérdemlése” és sok-sok kézzel fogható eredmény az ő nevéhez, vele együtt az általa vezetett csapat nevéhez fűződik.
- Kollégáim, ismerőseim biztatására vállaltam a jelöltséget - mondja az elnök. - A megválasztásom után is érzem az irányomba tanúsított bizalmat, a támogatottságot, egyben óriási felelősséget is érzek, hiszen nagy a tét: a tagok és a munkavállalók érdekvédelme, érdekképviselete a lehető legmagasabb színvonalon. Igyekszem a kihívásoknak megfelelni, amelyek egyre nagyobb próbatétel elé állítják az érdekvédelmi vezetőt és a tagokat egyaránt.

- E -
Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...