< />
Szerző: Hanol Zsuzsa
2009. július 7.

PADOSZ Hírek

Jótékonykodott a PADOSZ Ifjúsági Tagozata

A PADOSZ Ifjúsági Tagozata negyedszer rendezte meg Karácsonyi Jótékonysági Vásárát 2007. december 15-23-ig a Paksi Városi Művelődési Központban.
A vásáron saját kezűleg készített kézimunkákat, karácsonyi díszeket, tárgyakat, mütyüröket és felajánlásokat árultunk. A horgolt angyalkák/harangocskák gyártása Vári Dorottya és édesanyja nevéhez fűződik, a kis óvodások és a Balogh Antal iskola kisdiákjai nagyon ötletes karácsonyi kellékeket készítettek. Kivették részüket nyugdíjasaink is kézimunkák készítésével, a vásár lebonyolításában való részvételükkel, és a helyszínt is ők biztosították a felkészülésben. A tagozatunkból többen részt vettek a vásár szervezésében, a felkészülésben, a lebonyolításban. KÖSZÖNET érte mindenkinek!
Az összegyűlt adományokból ( 89.946.- Ft.) a paksi Hétszínvirág óvoda Zöld Szív programjához csatlakozva egy nagy akváriumot vettünk az óvodásoknak, amit személyesen adtunk át január 31-én.
Bevallom őszintén, amikor elindultunk, nem tudtam, milyen formában adjuk át a gyerekeknek ezt az ajándékot, nem tudtam, mit is kéne mondani, hogyan kellene ünnepélyessé tenni ezt az alkalmat. Eddig könnyű dolgunk volt, hiszen az előző években játékokat, mesekönyveket, sportszereket vettünk a ’kiszemelt’ gyerekeknek,… de most… egy akvárium?!? Nem is tudtuk kézben vinni (már a mérete miatt is ), előre beállították, beüzemelték, csak a halakat vittük magunkkal.
Na… ezt a problémát a gyerekek megoldották: hatalmas hangzavarral és örömmel fogadták a ’halacskákat’ és velük együtt bennünket is. Nem kellett megszólalnunk, felesleges is lett volna, nem lehetett semmit hallani, érteni!
Mindenesetre: az ilyen pillanatokban érzem azt, hogy ’ÉRDEMES VOLT!’.
Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...