< />
Szerző: Györki
2009. július 7.

PADOSZ Hírek

Búvárbemutató és seprűgolf

A rendezvény fő szervezője, Hanol Zsuzsa, a PADOSZ Ifjúsági Tagozat elnöke nem aggódott az időjárás szeszélyessége miatt, mint kiderült, tényleg nem volt oka rá, a nap már a délelőtti órákban meggondolta magát és kellemes meleget varázsolt a dunántúli városba.
A rendezvény fő szervezője, Hanol Zsuzsa, a PADOSZ Ifjúsági Tagozat elnöke nem aggódott az időjárás szeszélyessége miatt, mint kiderült, tényleg nem volt oka rá, a nap már a délelőtti órákban meggondolta magát és kellemes meleget varázsolt a dunántúli városba.Első programként Kókai Péter vezette be a búvárkodás rejtelmeibe a kicsiket és nagyokat, felsorolva a legfontosabb tudnivalókat. Hogyan működik a felszerelés, mire kell leginkább odafigyelni merüléskor, milyen hibákat kerüljünk el. A bátrabbak a gyakorlatban is kipróbálták a víz alatti úszást, néhányan igazi békaemberekké válva a víz felszínén sokáig nem bukkantak fel.
Pedig az idő haladt, kezdődtek a versenyek, és a családok nagy megelégedésére a gyerekek igen jól szerepeltek a különböző versenyszámokban. A felnőttek minden igyekezete ellenére nem értek el jobb helyezést rönkfa-hajításban, a pe-tanque-versenyben sem, mint a legfiatalabbak. Hatalmas küzdelmek zajlottak a lábtenisz- és röplabdapályán, míg a szurkolótábor a vonalon kívül biztatta a csapatokat. Az éhséget, szomjúságot és némi fáradságot verseny keretében is lehetett száműzni, mikor a sör-virsli ivó-evő verseny zajlott. A győztes megérdemelten távozott, szempillantásnyi idő sem volt, míg eltüntette a "tízórait".
Karikadobálás kalapra és seprűgolf voltak az újonnan bevezetett, az előző években nem szereplő versenyszámok, a résztvevők hamar megbarátkoztak velük és egy-egy futás között a strand kellemes vizében is úszkáltak egyet. A helyszín kiválasztása évekkel ezelőtt nem is lehetett volna jobb, nem is csoda tehát, ha a Pakson rendezett PADOSZ Strandparti igen nagy népszerűségnek örvend. A szervezők csapata meg is tett mindent azért, hogy a vendégek semmiben ne szenvedjenek hiányt, estére el is készült a babgulyás, amely elfogyasztása után közös beszélgetésre invitálta a jelenlevőket a rendezőgárda.
A nap folyamán dobogóra került versenyzők igazán bizonyították rátermettségüket, melyet oklevéllel és hasznos díjakkal jutalmazott a vendéglátó.
Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...