< />
2008. január 16.

PADOSZ Hírek

A PADOSZ kiválóságai

A Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete (PADOSZ) évente egy alkalommal Kiváló Aktivista Emlékplakett kitüntetést adományoz a szakszervezet érdekében kimagasló munkát végző tagjai részére.
Minden évben 15 fő szakszervezeti tevékenységét ismerik el ezzel a kitüntetéssel.
A PADOSZ ajándékaként minden kitüntetett a saját nevével és az átadás időpontjával ellátott fémből készült, díszdobozban elhelyezett plakett mellett vásárlási utalvány jutalomban is részesült.
A kitüntetés átadására az idén is, mint már hagyományosan, a novemberben megrendezett PADOSZ bálon, november 10-én, ünnepélyes keretek között került sor.
"A PADOSZ Kiváló Aktivistája” az idei évben:
1. Ágoston Miklós (PA ZRt. BIG MINFO MFO)
2. Bozó László (PA ZRt. KAIG KAFO AKO)
3. Csapó János (PA ZRt. KAIG SZFO VISZO)
4. Erdélyi Attiláné (NUKLEO-MED Kft)
5. Hanuszka Sándor (PA ZRt. ÜVIG ÜVFO KTO)
6. Kókai Péter (PA ZRt. KAIG ÜFFO AO)
7. Kovácsné Kiss Katalin (PA ZRt. ÜVIG VEFO VEO)
8. Dr. Kiss Mihály (PA ZRt. HUIG PADOSZ)
9. Mautner Vilmos (PA ZRt. KAIG KAFO RKO)
10. Pollákné Kardos Ilona (ATOMIX Kft.)
11. Rácz Tímea (MVM Info ZRt. )
12. Schubert László (PA ZRt. KAIG KAFO AKO)
13. Szelp Csaba (PA ZRt. HUIG OKFO ÁOKO)
14. Weisz Mátyás (PA ZRt. HUIG PADOSZ)
15. Zubor Sándorné (PA ZRt. GVIGH LOGFO RAKO)
A kitüntetetteknek gratulálunk!

Hogy ki is érdemelheti ki a PADOSZ Kiváló Aktivistája kitüntetést? Hogy hol dolgozik, és mivel foglalkozik? Erre példaként álljon itt egy kitüntetett bemutatása.

Mautner Vilmos, bizalmi
Mautner Vilmos 1989-ben lépett be az atomerőműbe, és azóta tagja a szakszervezetnek. Kezdettől fogva ugyanazon a munkahelyen, a reaktor karbantartó osztály készülék karbantartó műhelyében dolgozik. Előbb fizikai munkakörben, most pedig műszaki ellenőrként végzi munkáját. A szakszervezeti életből sokáig, mint tag vette ki részét, majd több alkalommal helyettesítette a bizalmit, és részt vett helyette különböző továbbképzéseken, többnapos PADOSZ-rendezvényen. Fokozatosan tanult bele a szakszervezeti tisztségviselői feladatkörbe, míg 1994-ben bizalmivá választották. Számára mindig fontos volt, hogy a nem szervezett dolgozókat, akik nem tagjai a PADOSZ-nak, azokat is tájékoztassa a felmerült kérdésekről ugyanúgy, mint a szakszervezeti tagokat. Területéről most már elmondható, hogy egyre kevesebb a nem szervezett tagok száma. Csoportja az elmúlt évek során kisebb-nagyobb lét-számmal működött. Az idősebb tagok már valamennyien nyugdíjba vonultak, így jelenleg csak fiatalok alkotják a csoportot. A napi problémák természetesen őket is ugyanúgy érintik, mint az idősebbeket, vagy az erőmű bármely más dolgozóját.
Mautner Vilmos a 30 km-nyi távolságra fekvő megyeszékhelyről jár be dolgozni az atomerőműbe. Családjával Szekszárdon él. A négy éves Balázs és a 9 éves Péter édesapja. Szabadidejében szívesen nézi a különböző sportmérkőzéseket, akár a televízióban, akár élőben, örömmel jár koncertekre és sokat olvas.

Lovásziné Anna
Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...