< />
2008. augusztus 5.

PADOSZ Hírek

A hagyományok erősebbé tesznek...

Kissé patetikusnak tűnhet ez a mondat, de nekünk, akik részt vehettünk ezen az összejövetelen, mégis nagyon jó érzés volt PADOSZ- tagnak lenni. Annak a szervezetnek, amelynek újabb szép és emberibb hagyományt sikerült megvalósítani.
Közel 100 hölgyet köszöntött a PADOSZ és az ÜT elnöke az irodaépület földszinti tanácstermében. A megterített asztalokon frissen sült pogácsa, apró sütemény és üdítő várta az ünnepelteket.
Az ajándék méltó volt a hölgyekhez, hiszen a gyönyörű kék – sárga hímzett fürdőlepedő és a kék szalaggal átkötött sárga szegfű már színeiben is csodálatos látványt nyújtott. A meleg köszöntő szavak, és a figyelem, ami nekünk szólt – jól esett. De még jobban az az összefogás, amivel ez a kis ünnepség megvalósult. Közösen akartuk, és közösen meg is valósítottuk a nőnapi ünnepséget PADOSZ módra, most már mondhatjuk a hagyományunknak megfelelően.
A köszönet ott volt az ajándékozottak szemében, mosolyában, az ajándékozás öröme pedig a fiuk szemében és mozdulataiban. Szép volt! Köszönjük. Viszlát jövőre is!

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...