< />
2008. augusztus 5.

OVIT Hírek

Tíz éve működik a nyugdíjas klub

Kiegészült a társaság jó néhány friss nyugdíjassal, akik láthatóan ugyancsak jól érezték magukat. A tízéves évfordulón tartott összejövetelre érkezőket kellemes környezet, enni- és innivaló fogadta.
Polczer Ferenc, az Ovit Rt. Nyugdíjas Bizottság elnöke köszöntötte a megjelenteket, további gazdag klubéletet és erőt, egészséget kívánt.
A tíz év valójában nem nagy idő, mégis sok minden említésre méltó esemény történt, melyet Farkas Ferencné Katika klubvezető röviden ismertetett. Színes és változatos programok mellett minden hónapban találkozott a csoport. Video-vetítések, élménybeszámolók, méhészeti és egyéb előadások, kiskerti és főzési tapasztalatcserék jellemezték az összejöveteleket. Színvonalas előadáson ismerhették meg például az Ovit gödi telephelyének történetét. A klub több, hasonló érdeklődési körű szervezettel, alapítvánnyal tartja a kapcsolatot. Katika külön kiemelte az országjáró kirándulásokat – 54 alkalom tíz év során –, amelyek olyan népszerűek voltak, hogy többször előfordult, valaki kimaradt helyhiány miatt. „Nagyon jól érezzük magunkat mi, nyugdíjasok és ezúton köszönöm meg a klub nevében Szalai Csaba vezérigazgatónak és a cég vezetésének a hathatós támogatást. Reméljük, a következő tíz évben is számíthatunk segítségükre.”


Szalai Csaba – aki ha teheti, részt vesz a klubösszejöveteleken – köszöntőjében elmondta, hogy az Ovit Rt. stabil működéséhez, az eredményeihez nagy mértékben hozzájárultak közvetlenül, vagy közvetve a cég nyugdíjasai, korábbi aktív munkájukkal. Ígéretet tett arra, hogy amennyire lehetősége lesz és megteheti, támogatni fogja a nyugdíjas klubot.
A tízéves klub működését többen is méltatták, ki hozzászólás, ki egyéni beszélgetés formájában, ki egy mosoly erejéig: Klér Károlyné, Schrott Tibor, Unghi Károly, Mátés László, Nyeste Mária, Forgács János, Kiss Ottó, dr. Pusztai Zoltán és mások.


Czibulka József (aki tizenhat évet dolgozott Gödön a gépjavító és gyártási osztályon) szintén köszönetet mondott a nyugdíjas klub vezetőjének azért, hogy ilyen kitűnően vezeti a klubot és kiemelte a jó hangulatú kirándulásokat a központ nyugdíjasaival. Amint fogalmazott, „Tisztelettel megköszönöm az Ovit vezetőségének támogatását, pozitív hozzáállásukat a klub működtetéséhez. Reméljük, hogy ez a tevékenységük nem szakad meg és továbbiakban is gondolnak ránk.” Józsi bácsi eleget tett Polczer Ferenc és Therr-né Marika kérésének és egy verset írt e kedves ünnep alkalmából.
Farkasné Katikának Polczer Ferenc megköszönte az áldozatos és fáradhatatlan munkáját. Reményét fejezte ki, hogy a továbbiakban is ilyen kitűnően vezeti a klubot, majd virágcsokorral és ajándékokkal köszöntötték. -

Fábián-
(Forrás: "forró drót" újság 11. évf. 6.sz.)

Tízéves a Nyugdíjas Klubunk!

Több tíz éves szorgalmas munka után
Vártuk már a nyugdíjba vonulást
Hajdanában áztunk, fáztunk, munkába siettünk
Sokszor naponta 8 óránál is többet dolgoztunk.

Lótás, futás volt az egész életünk
Alig vártuk, hogy haza mehessünk
Csillogó szemekkel várt ránk a család
Örömmel kérdezték, mit hoztál Anyukám, Apukám?

Így most már könnyebb nyugdíjason
Nyugodtan és boldogan élni át minden napot
Elrohant az idő, akár a nyár
Nyugdíjas Klubunk 10 éves lett már.

Nem baj az, hogy idősebbek lettünk
Hiszen családunk körében boldogan élünk
Bár egy kissé meglassult mozgásunk
De szívünk szeretete egymásra irányul.

Fogjuk meg egymás kezét szorosan
Egymást kisegítve éljünk boldogan
Tíz év elteltével tapasztaljuk már
Van még jó nyugdíjas társaság
Reméljük elkísér minket egy egész életen át.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...