< />
2016. június 7.

MVMDSZ Hírek

Megígértük, teljesítettük! - ULTRABALATON 2016

2015-ben indultunk először Közép-Európa leghosszabb futóversenyén, az UltraBalatonon.

A következő mondattal búcsúztunk el akkor: Vigyázz ULTRABALATON 2016-ban is jövünk!

Megígértük, teljesítettük!
Körbe futottuk, illetve Evelin körbe tekerte a Balatont. A versenyzőink Balatonaligáról indultak és oda is érkeztek vissza.


A csapat neve „Ultra NET”

2015 decemberében az MVM NET Zrt. képviseletében, 12 fős futócsapattal és 1 fő kerékpárossal neveztünk a versenyre. A szervezést és a megvalósítást az MVM NET Zrt. Üzemi Tanácsa vállalta fel. Az MVM NET és az MVM DSZ támogatásának köszönhetően nem voltak anyagi gondjaink, ezt ezúton is köszönjük!

A felkészülés egyénileg történt, természetesen folyamatosan. A táv most is 220,9 km!

A 6 hölgyből és 6 férfiból álló csapat tagjai, immár rutinosan, a lovagiasság szabályait betartva, elosztották egymás között a szakaszokat. A logisztika tervezése, felhasználva a 2015-ös év tapasztalatait már gyerekjáték volt (köszi Uzsi).

A csapat!

Start!


2016.05.28-án 09.04 órakor startoltunk.


Hajrá Ultra NET!


Plusz erőt adott a csapatnak, hogy a Vezérigazgató úr, a Beszerzési Igazgatónő és Műszaki Igazgató úr is ellátogatott a startra.


A futóink:
- Csépke Bereniké (19,4km)
- Góczáné Somodi Krisztina (11,1km)
- Horváth Emese (6,1km)
- Paulovits Angéla (12,5km)
- Vidákovics Angéla (16,9)
- Tóth Anett (12,4km)
- Bossányi Péter (23,5)
- Hódy Péter (25,9km)
- Lapis Zoltán (13,6km)
- Szíjjártó Krisztián (30,7km)
- Vincze Lukács (28,2km)
- Zsilák György (20,6km)

A felkészülésnek és a rutinos előkészítésnek köszönhetően, minden a legnagyobb rendben zajlott. A futóinkról elmondható, hogy derekasan helytálltak, küzdöttek a hőséggel, az emelkedőkkel, a fényre tóduló bogarak sokaságával.

A kiszolgálókról is essen szó. A forgalmat folyamatosan figyeltük, így tudtuk elérni, hogy a váltópontokon nem kellett várakozniuk a futóinknak. A modern technikának köszönhetően az interneten is nyomon követhettük a futóinkat, ami nagy segítséget jelentett a váltások megszervezésében. A forgalmi dugókat is sikeresen kikerültük (olykor meglepően kis forgalmú utakat találva), hála a nagyszerű sofőreinknek. Az ellátás is zökkenőmentes volt, így a futóknak „csak” a futásra kellett koncentrálniuk. Gratuláció illeti meg ezért a kiszolgálókat is:


- Kapás Tibor
- Káplár Sándor
- Kolos Ádám
- Méhes Zoltán
- Szabó Zsolt


Az előkészítésben is sokan részt vettek, köszönet érte!
Nagy sikert aratott a csapat mez, melyet Gerendai György kollégánk tervezett.
Örömteli volt látni az igazi csapatszellemet, az együvé tartozás varázsát. Folyamatosan segítettük, ösztönöztük egymást. A futók valamennyiünkért futottak. Ezt a szellemet kell tovább vinnünk magunkkal a mindennapi munkába, és akkor valamennyien jól járunk.
Életképek a versenyről:


A futóversennyel párhuzamosan, kerékpárral is meg lehetett kerülni a tavat, mindezt egyéniben. Ezt a „laza bringatúrát” Kindlinger Evelin kolléganőnk teljesítette. Gratulálunk Evelin!

A célba érkezés:

2015.05.29-én reggel 07 óra 26 perc.

Az utolsó métereken, csatlakoztunk a befutónkhoz, Krisztinához. Osztozva örömében, közösen szakítottuk át a képzeletbeli célszalagot. A célba érkezés utáni pillanatokban, a fáradság elszállt, nem maradt meg más, csak az öröm, annak az öröme, hogy sikerült, ismét sikerült!

Csodálatos volt Barátaim!
Gratulálok és köszönöm, hogy öregítettétek az MVM NET hírnevét!

A verseny után közös ebéddel zártuk a két napos programot.
Természetesen nem maradhat ki a képes beszámolóból az élő Balaton sem, íme:

Hogyan is fejezhetném be másképpen az összefoglalót, mint: 2017-ben sem hiányozhatunk!

Káplár Sándor
MVM NET ÜT elnök
MVM DSZ elnökhelyettes

A cikk fotóit Káplár Norbert készítette

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...