< />
2008. augusztus 5.

MEVISZ Hírek

Mátrai siker!

Korábbi lapunkban tudósítottunk a Plus Budapest Maratoni- és Futófesztiválról, melyben a 71 céges csapat között a Mátrai Erőmű és a Dunamenti Erőmű csapatai is teljesítették a távot.
A versenyt követő nem végleges eredménylistában akkor a mátrai csapat a 4. helyen végzett, azonban örömmel értesültünk arról, hogy a november 13-án megtartott ünnepi díjátadáson a dobogó 3. helyét foglalhatták el.
- A maratoni távon több mint 2000 versenyző futott, így a chip-es regisztráció gyorsan megtörtént, azonban utólag találhattak valami hibát a rendezők, így előbbre kerültünk és sikerült felkapaszkodni a dobogóra - mondta Tari Tibor csapatvezető. - Ezzel egyszeriben teljesült a jövő évi célunk is, így most már igazából a győzelemre törekszünk. Ennél már csak annak örülnénk jobban, ha az iparágból még néhány csapat benevezne a májusi 21 km-es és az őszi 42 km-es, céges váltókra. Mi ott leszünk.


Mit lehet ehhez hozzátenni? Reméljük, hogy szerveződik néhány csapat jövőre a most még magányosan kocogó kollégákból. Végtére is legtöbbünknek lehetne az is cél, hogy résztvevők legyünk egy nagyszerű rendezvényen, amilyen ez a legutóbbi futófesztivál volt. Ráadásul így csapatban nem is olyan elrettentők a távok. Nem véletlenül álltak rajthoz 14 ezren.

(Forrás: "forró drót" újság 10. évf. 11.sz.)

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...