< />
2013. május 14.

MEVISZ Hírek

Majális a Mátra alján

Fantasztikus hangulatban telt a majális a MEVISZ szervezésében!


A szakszervezet szeretettel üdvözölte a résztvevőket.

A Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezet (MEVISZ), a Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete (BDSZ), a LEAR Munkavállalók Szakszervezete valamint a Hatvani Autóelektronikai Dolgozól Független Szakszervezete (HaDFSZ) együttműködve az idei évben úgy döntött: együtt ünnepelni meg a munka ünnepét, május 01-et.

Egy olyan rendezvény megvalósítását tűztük ki célul, amely ismerteti tevékenységünket, céljainkat, valamint az összetartozás erősítése érdekében, teret adva az aktív kikapcsolódásnak is, szórakozási lehetőséget biztosít a szakszervezeti tagoknak és a rendezvényre látogatóknak.

Mivel ezt a rendezvényt döntő részben önerőből finanszíroztuk, a rendezvény költségvetését, a körülményekhez mérten, magas színvonalú szolgáltatások mellett igyekeztünk a lehető legszerényebb keretek között tartani.
Programunkat Markazon a Szent István Pihenőparkban bonyolítottuk le.
Elhatározott szándékunk volt, hogy próbáljunk meg némi szponzori segítséggel, de javarészt önerőből egy olyan rendezvényt szervezni, amiből leszűrhetjük tapasztalatainkat, ha egy rendezvény (akár a VILLAMOSNAP) forrásainak megteremtését tekintve, csak magunkra számíthatunk!

A majális gazdag programja a meghívón olvasható.

Az egész nap műsorvezetője és a főzőverseny zsűrijének vezetője Rákóczi Ferenc – rádiós és televíziós műsorvezető – volt.

A FŐZŐVERSENYen a MEVISZ tagjai közül 5 csapat, BDSZ-től 2 csapat, LEAR 3 csapat, HADFSZ 1 csapat vett részt.
Eredmény: 1. hely: Konyhacápák(LEAR)
2.hely: Csipet csapat (MEVISZ)
3.hely: Slambuc páros (MEVISZ)


Köszönjük minden csapatnak, hogy részvételével és színvonalas étkeivel emelte a rendezvény színvonalát!

A KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG

a 4 szervező szakszervezet csapatai között zajlott.

Eredmények: 1. hely: HaDFSZ (Bosch)

2.hely: BDSZSZ

3.hely: MEVISZ 4.hely: LEAR

Gólkirály:Juhász Sz.(HaDFSZ)

Legjobb kapus: Bozóki L. (MEVISZ)

Legjobb mezőnyjátékos:Hegedűs J. (BDSZSZ)


GYERMEKFOGLALKOZTATÁS:
A rendezvényen ingyenes szolgáltatásként sok gyereknek (és felnőttnek) lehetősége volt kipróbálni a mézeskalács díszítést, sárkányeregetést, a Mátrai Népi Játékokat. Térítés ellenében: ugrálóvárat, óriás csúszdát, trambulint.

MŰSOR:

A szabadtéri Színpadon 13 órától zajlottak az események. A pár mondatban elhangzott megnyitó beszédek után a markazi Rock&Roll csapatok nyitották a fellépők sorát, majd az Illés Szekerén Emlékzenekar élő koncertje pezsdítette fel a zenére éhes közönséget. Ihos József a rekeszizmokat is megmozgatta, majd Soltész Rezső idézte fel a ’80-as évek hangulatát. A versenyek eredményhirdetése után egy fergeteges 2 órát bulizhattunk a Best Of zenekarral, a régi Danubius rádiós műsorvezetők igazán felpezsdítették és táncra perdítették a jelenlévőket.

SZOLGÁLTATÓK:
Igazi sör-virslis majálisok hangulatát szerettük volna felidézni, ami az étkekben is tükröződött, valamint az árak is elfogadhatóak voltak.
Jelen voltak helyi borosgazdák, helyben készültek különféle étkek és kézművesek is árulták portékáikat.

Összességében elmondhatjuk, hogy aki jelen volt, az jól érezte magát, mindenhonnan pozitív visszajelzések érkeztek.

Nem veszett még ki a családias, kollegiális érzés a munkavállalókból, még igényt tartanak az ilyen típusú rendezvényekre.

A hírt Medveczki Zsolt MEVISZ elnökjuttatta el a vd.hu-hoz.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...