< />
2017. október 16.

MESZ Hírek

Eredményes és sikeres ÜT és munkavédelmi képviselő választások a PA Zrt-nél


2017 évi ÜT és MvK választásokkal
kapcsolatban

A 2017. évi üzemi tanácstagok és munkavédelmi képviselő választások október 12-én eredményesen zárultak. Az üzemi tanácstagok és munkavédelmi képviselők választása során az Atomerőműves munkavállalók 56,3 %-a 1406 fő élt szavazati jogával.


A választási akaratukat kifejező munkavállalók egyértelműen támogatásukról biztosították jelöltjeinket, hiszen az Üzemi Tanács 13 helyére és a munkavédelmi képviselői 13 helyre is a PADOSZ és a MÉSZ jelöltjei nyerték el választói bizalmat.


Azt gondoljuk, hogy a támogatás nem csak a múltról, de legalább olyan mértékben a jövőről, a felénk támasztott elvárásokról is szól. A választás bebizonyította, hogy az érdekvédelmi együttműködésnek nincs alternatívája. A munkavállalók támogatják és erősítik az együttműködést, az összefogást, a közös kiállást.


Gratulálunk a megválasztott tisztségviselőknek!


A közösségért vállalt feladatokhoz, sok erőt és egészséget, kitartást, közösen elért sikert, és további jó együttműködést kívánunk!


Paks, 2017. október 13.


A nyilatkozat egységes szerkezetben a fenti képre kattintással érhető el.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...