< />
Szerző: lyv
2012. március 5.

IfjusagiTagozat Hírek

Tagozati ülés - éves munkaterv

A Budapesten tartott összejövetelen megtárgyalták az idei feladattervet, a tagszervezéshez való tevékenységi köröket és ötleteket, a szövetség tagszervezeteihez való látogatásokat, az arculat fejlesztés következő állomásait, nyereményjátékot, a nők köszöntését nyolcadikán, az üzemlátogatásokat idén. További témák voltak a külföldi társszervezetek megkeresése - a szlovén és német szervezetek nem reagáltak a kapcsolatfelvételre - is szóba került, az ifjúsági találkozó szervezője és helye, oktatások témái, az EVDSZ munkájában való részvétel, a strandparti, a focikupa és a fiatalok újdonságként vetették fel a jótékonysági programszervezést.

A feladatterv tartalmazza az idei tevékenységi köröket. A tagozati ülést Petrovicsné Skuczi Ágnes nyitotta meg és vázolta az idei programokat a tavalyihoz hasonlóan.

Idén két tagszervezethez látogatnak el a fiatal képviselők, hogy bemutassák és népszerűsítsék a Villamos-ipari Fiatalok (VIFI) szervezetét. Elsőként a Műszakosok Érdekvédelmi Szervezete (MÉSZ Paks) lesz a meglátogatandó szervezet, miután az időpont leegyeztetésre került. Vincze Róbert, a paksi MÉSZ fiataljainak képviselője hasznosnak tartja a tájékoztatást a tagozatról otthoni kollégáinak.

Az arculat fejlesztés témában további ötletek adódtak. Még az ülés ideje alatt Majer István társelnök (DÉMÁSZ Sz.) elkészítette facebook-oldalunkon a tagozat qr-kódját, mely különböző információkat tartalmaz és okostelefonnal leolvasható. A fiatalok felosztották egymás között a honlapunkon majd megjelenő kislexikon és ars poetica megíróinak személyeit. A nőnapi üdvözlet készül.

Tavasszal a Márkushegyi Bányaüzembe és a Vértesi Erőműbe tervezik a fiatalok az üzemlátogatást. A szervezés folyamatban van. Pontosabb időpont később, de előreláthatólag április, vagy május elején kerül rá sor.

Az ifjúsági találkozó helyszíne és időpontja már kész, ennek a képviselők nagyon örültek. A Paksi Atomerőműben Dolgozók Szakszervezete (PADOSZ) felajánlotta segítségét a szervezésben - a helyszín Tengelic, időpont szeptember-október. A találkozón sor kerül az atomerőmű és a Kiégett Kazetták Átmeneti Tárolójába (KKÁT) meglátogatására. A meghívást és segítséget köszönjük a PADOSZ-nak és vezetésének, illetve az ifjúsági tagozatnak.

Az oktatás témája idén a tárgyalástechnika lesz, ennek kapcsán van még mit tanulni, vélték a képviselők. A szervezés folyamatban van.

Strandparti a szokásos július utolsó hétvégéjén lesz - plakátot várjátok, mert készül - Pakson, a PADOSZ Ifjúsági Tagozatának szervezésében.

Az EVDSZ Focikupa szervezését a paksi MÉSZ vállalta, a labdarúgást kedvelők örömére. A tagozat is képviselteti magát majd, ha mást nem, szurkolóként.

Közös nevezőként egy nyereményjátékra kerül sor idén:

NYEREMÉNYJÁTÉK

VIFI feliratú táblával a fiatalok utazásaik során fényképet készítenek és beküldik a következő címre: lerzsebet@mvm.hu

A tagozat jótékonysági programban is részt vesz idén a társadalmi felelősségvállalás jegyében. Egy meghatározott intézmény lesz a kedvezményezett, ahol a fiatalok egy napi munkával segítik a mindennapokat.

Következő ülés egy hónap múlva esedékes.

EVDSZ Ifjúsági Tagozat

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...