< />
2010. március 30.

IfjusagiTagozat Hírek

Érdekvédelem, szolidaritás, közösség

Szervezzük az idei ifjúsági találkozót

Esztergom több helyszín közül lett a nyertes, majd megtekintésre is került a terep, miként a három napra otthont adó Vadregény Panzió is, ahol már gyakorlott személyzet, étterem és büfé várja a vendégeket. A pontos időpont május 28-30 - a hely megközelítése a 11-es úton (Esztergom, Dorog felől), majd az 59-es kilométerkőnél található bekötőút a végleges úttáv. Egy épület nagyjából hatvan fő elhelyezését teszi lehetővé és két, illetve három ágyas szobák vannak benne.

A program összeállításában segít éppen Majer István

A pénteki program fél négykor kezdődik, ekkorra már mindenki túl van a jelentkezésen, szállásfoglaláson és a csapatválasztáson. A csapatokban való részvétel esetleges, azaz véletlenszerűen dől el, ki melyik csapatba kerül. A tavalyi csapatösszeállítást ért kisebb kritikák - bár ezt a hölgyek nem értették, miért - meghallgatásra került. Az ismerkedés után vacsora és zenés est következik. Másnap reggel a programismertetés után már javában és élesben folynak a csapatversenyek, hajrá minden őrsnek! Este kiváló humorista szórakoztatja a nagyérdeműt.

Vasárnap a kultúra jegyében telik el, Esztergomba látogatunk el és nézünk körül.

Reméljük minél többen eljöttök és megismerjük egymás érdekvédelmi tevékenységét, munkahelyét, a mai szakszervezeti élet helyét a munka világában és természetesen kiválóan érezzük majd magunkat.

Megtekinthető: http://www.vadregeny.hu

A tagozati ülésen határozat született, miszerint a fiatalok külön csapatként indulnak az idei EVDSZ Sportnapon, illetve az új logó kialakítása után a programokon ez is megjelenik. Egy zászlónk is lesz.

Ifjúsági Tagozat

2010. március 24.

Szeretettel meghívunk az EVDSZ Ifjúsági Tagozata által szervezett IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓRA.

Időpont: 2010. május 28-30.

Helyszín: Esztergom - Búbánatvölgy,

Vadregény Panzió és Üdülőpark

Részvételi díj: kb. 15.000 Ft/fő

Jelentkezési határidő: 2010. április 30.

Fizetési határidő: 2010. május 14.

A LÉTSZÁM KORLÁTOZOTT! Túljelentkezés esetén az Ifjúsági Tagozat dönt a részvételről.

A jelentkezéseket a mellékelt nyilatkozaton kérjük, az elnök/titkár aláírásával megküldeni szíveskedjetek. A leadott résztvevők számát a jelentkezési határidő lejárta után nem áll módunkban módosítani.

Jelentkezni/ kérdezni:

Harmath Péter (: 20/211-1064, kiscsyga@freemail.hu

Skuczi Ágnes (: 20/998-5421, skuczi.agnes@ovit.hu,

Fax: 06-1 / 415-5828

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...