< />
2010. június 4.

IfjusagiTagozat Hírek

Sikeres volt az EVDSZ VII. Ifjúsági Találkozója

Résztvevők véleményei

A találkozó résztvevőit Harmath Péter, az EVDSZ Ifjúsági Tagozat elnöke köszöntötte, majd a szakszervezeti fórumot követően már in medias res következett az ismerkedési est, melyen a csapatok már bizony pontokért vettek részt a feladatokban: Activity, karaoke is volt, de a tánc sem hiányzott az estéből. Az esti tábortűznél mindenki egy kicsit szakáccsá vált és sütött, vágott, faragott. A szombati napon a pályákon végigmenve fáradhattak a csapattagok és többek között megtudták milyen a füvön való sífutás - kicsit lassabban -, ugrálókötelezés és kapura rúgás, majd nagy megdöbbenésre következett a zsákban futás. Ez elég nehéz feladat volt mindenki számára - kivéve Nagy Sándort, a DÉMÁSZ Szakszervezet elnökét, aki a legtöbb alkalommal öltötte magára az alkalmi "jelmezt". Annyi erő azért még akadt a résztvevőkben, hogy maradjanak az esti programon, ahol vidám szórakoztató előadó nevettette meg a fiatalokat. Vasárnap a Bazilika megtekintésével zárult a találkozó programja.

Az alább közölt véleményeket a csapatok résztvevői és szervezői adták közre.

Ifjúsági Találkozó vélemények

Lőrincz Attila - ELMŰ Hálózati Kft.

A véleményem, hogy nagyon jól sikerült, legközelebb is szívesen részt vennék – akár szervezőként is - mert nagyon tetszett az egész hétvége hangulata és a társaság is. A szalagos dolgot nem ecsetelném. Jó volt a helyválasztás, a feladatok, a versenyek. Az ellátás elsőrangú volt szó nem érheti a ház elejét.

Péter említette, hogy ha biztosak lennének (lennétek), hogy jövőre is túljelentkezés van, akkor több helyet biztosítotok a résztvevő vállalatoknak, cégeknek.

Természetesen nem szólhatok egy személyben és egyértelműen az ELMŰ nevében, csak azt tudom, hogy valóban összejött volna egészen könnyen egy 20-25 fős létszám Nálunk, ami jövőre is összejöhet.

Egy szó, mint száz remélem jövőre Veletek ugyanitt (vagy máshol).

Köszönjük a meghívást!

Major Gábor az érdekekről kérdez

Tóth Zsuzsanna - ELMŰ

Véleményem az Ifjúsági találkozóról, hogy nagyon ügyesek voltatok és nagyon jól szerveztétek meg. Legközelebb is szívesen részt vennék rajta, akár szervezőként is. A feladatok nagyon jók voltak, tényleg ilyen kis csapat összehozó. Már az Annamarival meg is beszéltünk, hogy az ELMŰ/ÉMÁSZ lapba írunk egy cikket erről a hétvégéről képekkel prezentálva, hogy igenis érdemes elmenni és mennyire jó volt a hétvége, játékos programok, jó környezet, kedves emberek stb.

Remélem jövőre is találkozunk! Hisz nagyon jó volt a hangulat, a társaság!

Köszönjük a szervezést és a meghívást!

Üdv: Tóth Zsuzsi

A labda itt még nincs a bokorban

Keindl Zoltán - ELMŰ Hálózati Kft.

Köszönöm az ELMŰ-s csapat nevében, hogy ilyen szuperül megszerveztétek az idei Ifjúsági Találkozót, nagyon jól éreztük magunkat, és már alig várjuk a jövő évi találkozót.

Üdv, Keindl Zoli

Javaslatok a vízipisztoly használatához

Kertész Ferenc – AES Tisza II.

Mint látjátok nem a megszokott, a rendhagyó módon "dolgozom" hanem én ilyen fordított ember vagyok,de nem felejtem el, hogy megköszönjem nektek ezt a pár igazán vidám napot. Én nagyon jól éreztem magam! Arról, hogy aki nem érezte jól magát velünk nem mi tehetünk! Remélem jövőre is találkozunk!

Üdv K.apuka!

Aknakereső élőben

Horváth István - EDF DÉMÁSZ Partner Kft.

mérési felelős

Szegedi Fogyasztói Kapcsolatok Csoport

Hát hol is kezdjem!? Nagyon remek volt az első perctől az utolsóig. Mivel másodszor volt szerencsém részt venni a találkozón így volt viszonyítási alapom. Azt hittem hogy a tavalyinál nem lehet jobb, de ez megdőlt a hétvégén.

Remek társaság és programok. Ismét egy remek csapattal versenyezhettem a vetélkedőkön. Az ország minden tájáról érkeztek a tagok de az első perctől meg volt az összhang és csapatként egymást segítve tudtunk működni. Az esti zenés szórakoztató programok, és a nagy beszélgetések a villamosipar különböző területéről érkezett kollégákkal remek volt. Az utolsó napi esztergomi látogatás remek zárása volt a hétvégének. Remélem még sokszor szerencsém lesz részt venni a találkozókon a jövőben, és minél több új tagot ismerhetek meg. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Vízhordás kanálban

Prohászka Laura - EDF

Bevallom őszintén, fogalmam sem volt, mire számítsak az előttem álló napokon. Azt tudtam, hogy elmegyünk és de jó lesz, de igazából arra készültem, hogy majd jól beülök a sarokba és figyelgetek és senki ne szóljon hozzám....

Személy szerint utálom az ilyen tömeges játékokat. Mióta az eszemet tudom, igyekeztem távol tartani magam ettől. Utáltam, hogy megmondják, mit csináljak és kivel. Mikor és hogyan. Mert ilyet többnyire a tornaórán és táborban csináltam. Utáltam azokat is. Nekem a szórakozás merőben másról szól.

Így amikor péntek este szembesültem azzal, hogy mi vár rám az elkövetkezendő közel 3 napon, majdnem megnyílt alattam a föld. Hirtelen megint ott éreztem magam a tornaórán és el is döntöttem, hogy én egy lépést sem fogok tenni a hétvégén a csicskáztatóknak!!!

Szóval ültem ott este az asztalnál, néztem a többieket és egészen jól éreztem magam. Komolyan jó volt őket nézni. Kezdtem azt érezni, hogy ez talán nem arról szól, hogy csicskáztatnak, hanem arról, hogy én jól érezzem magam. Meg aztán ez játék, nem az a lényeg, hogy pöpecül ott legyen minden, hanem hogy a táncparkett ördögei helyet kapjanak, a dalospacsirták megmutassák a hangjukat és satöbbi. Amikor erre rájöttem, megértettem azt is, hogy én tagja vagyok egy csapatnak, amelyik csapat nem X-ről és Y-ról szól, hanem RÓLUNK, a csapat minden egyes tagjáról. Itt bizony mindenkinek bele kell tennie magát a közösbe. Ezen felbuzdulva (na meg ismerve önmagam és a kommunikációs készségeimet...), annak ellenére, hogy utálom az aktivitit, mégis kiálltam és vállaltam feladatot. És láss csodát, sikerült. Túléltem! És még tetszett is. :) A nap végére eljutottam oda, hogy örültem, hogy ott lehetek. Kíváncsian vártam a szombatot, nagy buzgalommal. Imádtam, hogy bénázunk összevissza, úgy éreztem magam, mint valami kisiskolás.

Indulás a szalagkereséshez - nem tévedt el senki

És mindamellett, hogy élveztem a feladatokat, a csapattagokat is megkedveltem. Fiúk, lányok, fiatalabbak, idősebbek vegyesen, és éreztem, hogy összetartunk. Hogy kisebb-nagyobb buzgalommal, de mindannyian kivettük a részünket a feladatból és jó érzés volt közéjük tartozni.

Talán kissé szentimentálisba kezdek átmenni, de komolyan mondom, talán még sosem éreztem magam ilyen jól egy kirándulás alkalmával sem. És szerintem a VIFI találkozó szóljon erről. Volt értelme megszervezni és köszönet a szervezőknek. :) Legyen jövőre is, legyen több. :)

Na jó, olyat még nem is írtam, ami nem tetszett. De nem is akarok.

Ja, még egy. Illetve kettő. 1. vegetáriánus vagyok, szóval köszi, hogy volt több fajta kaja is. :) 2. a szervezők segítségét is köszönöm, mert ha nem lettek volna aranyszívűek, akkor még most is ott keressük a szalagokat és lövöldözzük a pingpong labdát, keresnénk az aknákat és értelmeznénk a totó-feladatot, satöbbi, satöbbi.

Javaslat programra: házi sóder klub. Egyik este vagy valamikor, mindegy is, hogy este vagy mikor nem sztárvendéget kell hívni (bár tőlem akár az is jöhet), hanem aki akar, kiáll és elmondja a kis monológját. Bár ha jobban belegondolok, talán ezt jobb lenne délelőttre tartogatni. Akár versenyre, akár anélkül.

(Rövidítve – a Szerk.)

Az újságpapírok mindig összemennek valahogy

Kuczora Tünde - Edf Démász Zrt.

Sziasztok!

Küldöm az élménybeszámolómat: - egyszerűen annyira gyors volt, s annyira pörgős, hogy észre sem vettem, s már vége is lett a találkozónak:) Az utazás napja nagyon látványos volt számomra egy alföldi lánynak a Pilisi hegység nagyon sok szép természeti szépséget mutatott, még ifi koromban jártam utoljára erre.

A megérkezés örömmel töltött el, mert sok ismerős arccal találkoztam a tavalyi Ópusztaszeri találkozóról. A szervezők aranyosak voltak örömmel fogadtak s segítettek a megérkezéskori tennivalókkal, szállás elfoglalása stb..

Összességében nagyon tetszettek a programok, a csapatmunka, melyben megvoltak a motivációk hogy egy csapattá legyünk! Jó barátokat szereztem, melyek azt hiszem tartósak is maradnak, tavalyi évből kifolyólag is… Aminek még nagyon örültem, hogy az időjárás is kedvezett a 3 nap sikeres eltöltésében.

A találkozó egy célt is mutatott, hogy valami változás kell a szakszervezet életében, hogy együtt összefogva többet érhetünk el ha akarunk. Pl: Vértesi Erőmű helyzete, melyről sajnos nem tudtam.

Örülök, hogy eljuthattam a ti segítségetekkel, közreműködésetekkel:)) Sok ilyen sikeres találkozó szervezést kívánok nektek!:)

Nehéz a szervező dolga is: -Elfáradtam.

Annus Gábor - Ovit

A „Búbánatvölgyi” hétvégén nagyon jól éreztem magam. Barátságos emberek, tanulságos előadás és szórakoztató programok voltak.

(mozgalmi dalok helyett népdalokat szívesebben énekeltem volna)

Köszönöm a meghívást, a következőre is mennék szívesen!

Az idő és környezet is kiváló volt

Ilyés Éva - Ovit

Véleményem szerint az idén is egy nagyszerű hétvégének változatos élményeivel gazdagodhattunk. Örültem, hogy találkozhattam új kollégákkal és kíváncsian vártam a tavalyi rendezvényről ismerős arcok megérkezését. A programról elmondható, hogy lendületes, vidám, de főképp mozgalmas volt. Nekem nagyon tetszettek a csapatverseny 6 állomására kitalált feladatok, igazán ötletesek voltak. Kedvencem a „pókhálós” feladat és a páros sí-járás volt. A sorverseny feladatai alaposan kimerítettek bennünket, de mindenki igyekezett kitartani.

Köszönöm az Ifjúsági Tagozat szervezőinek az ismeretbővítő és ismét tartalmas találkozó lebonyolítását.

A csapatért

Kálmán Henrietta - Ovit

Számomra az idén szervezett Ifjúsági Találkozó – a tavaly megrendezett találkozóhoz hasonlóan - nagyon kellemesen és hasznosan telt.

Vetélkedőkkel tűzdelve, játékos, beszélgetős formában volt lehetőségünk megismerni az iparágban dolgozó kollégákat, tevékenységüket.

Szeretném megköszönni a szervezőknek a körültekintő, gondos szervezést. Remélem a jövőben is részt vehetünk ehhez hasonló, színvonalas találkozókon.

Köszi Ági, nagyon ügyi vagy!!!!

Koncentrálj!

Nagy Gábor - PADOSZ

Gépész Technológus, IT Képviselő

Mit is mondhatnék, hiszen ott voltunk ,és tapasztaltuk, hogy nagyon jól érezte magát mindenki. Az eleje pénteken, kicsit feszülten indult, de az ismerkedési est feloldotta azt a feszengést és persze az utána következő szalonna sütés, majd a buli koronázta az estet, parkettet és korlátokat nem kímélve. Szombaton miután megismerkedtek egymással a fiatalok, teljes erőbedobással indultak csapatok, az akadályok leküzdésére a csapatmunkát és a versenyszellemet erősítve! Miután jól elfáradtunk, Hadházi László segített a még annál is jókedvet tetézni. Vasárnap kis levezető kirándulást tettünk Esztergomba , majd utána ebéd és hazautazás a szakadó esőzésekben.

Röviden és tömören: Szerintem nagyon jól érezte magát mindenki és a visszajelzés is nagyon pozitív, többen is biztosra mondták, hogy majd jövőre is találkozunk egy új helyszínen.

Mint szervező én is nagyon jól éreztem magam, ez volt az első ilyen szervezői élményem, és úgy érzem, szeretném sokáig folytatni a szervezői csapattal a munkát. Remélem nem vagyok egyedül ezzel! Már alig várom a következő találkozót!

Hajrá FIATALOK ! Hajrá VIFI!

Jövőre találkozunk ismét!

Bajnok Viktor - ÉVISZ
IT képviselő

Személy szerint, én első alkalommal vettem részt Ifjúsági Találkozón és mint frissen debütáló IT képviselő, nagy örömmel vettem részt.
Sőt az, hogy egyből szervezőként is belevethettem magam a munkába, még jobb érzéssel fogadom a hétvége pozitív véleményeit.
Főleg az tölt el kicsit büszkeséggel, hogy az általam kitalált játékok, versenyek jól sikerültek, sőt a teniszlabda cipelős játék, melyben 8 csapattag együttes közreműködése volt a fontos, mindenkiből előhozta azt a versenyszellemet, hogy minnél jobb időt érjenek el.
Nem is számítottam ekkora sikerre és persze ügyességre, de mindenki fergetegesen jól oldotta meg a feladatot a kezdeti nehézségek után.
Szerencsére az időjárás is Velünk volt, így a szabadban tudtuk megrendezni a programokat.
Örülök, hogy nagyon sok új, érdekes emberrel ismerkedtem meg, így szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy ott lehettem.
Jövőre is szeretnék, ha lehetséges akár szervezőként, újból részt venni a találkozón.
Köszönöm Mindenkinek a segítséget és kitartást.
Hajrá VIFI!

Megérdemeltük a díjat

Fotók: Skuczi Ágnes, Nagy Gábor, Nagy László, Lóczy Erzsébet

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...