< />
2009. május 12.

IfjusagiTagozat Hírek

Korrózióvédelmi, Acélszerkezeti és Gépjavítási Üzemlátogatás

Napsütés várta az OVIT Zrt. acélszerkezet gyártó és felületkezelő üzemébe látogató fiatalokat Gödön, május 9-én délelőtt. Az üzemlátogatást az OVIT Tagszakszervezet Ifjúsági Tagozata szervezte meg.
A szombati délelőtt rögtön érkezés után fogadta és köszöntötte a látogatókat László Ferenc, az üzem igazgatója és előadás keretében ismertette a telephely működését. A Felsőgödön létesült üzemben a legkorszerűbb berendezések és gépek találhatók, ahol az egyedi és kis sorozatú hegesztett, illetve csavarozott acélszerkezeteket állítják elő.
Az igazgató személyesen vezette körbe a tizenegy hektáros területen a fiatalokat, megtekinettték a gyártó csarnokot és egyéb építményeket. A séta során megtudhatták, hogy a speciális kisgépek és szerszámok gyártása harminc évvel ezelőtt kezdődött, a fejlesztés folyamatos, az acélszerkezeteket éves szinten háromezer tonna mennyiségben állítják elő. Emellett speciáis járművek, szerszámok és alumínium és aluötvözetű anyagok feldolgozása is folyik. Az ismertető után a résztvevők kérdezhettek az üzemről, az igazgató nagy örömmel válaszolt.
Szombati nap lévén, az üzemben nem folyt éppen termelés, ezért a látogatók nem hallhatták a gépek hangjait, de legalább az üzembejárás során jól értették Orszáczky József , az OVIT Tagszakszervezet bizalmit, aki szintén tájékoztatott az üzemről a séta során. A munkavállalók létszáma száztíz fő, akik között vannak képzett és minősített mérnökök, technikusok, hegesztők, festők, forgácsolók, lakatosok és szerelő szakmunkások.


Az üzemlátogatás fő szervezője, Skuczi Ágnes ifúsági tagozati képviselő szerint nagyon jól sikerült a hétvégi program, jó, hogy a fiatalok ellátogattak Gödre és megismerhettek egy iparági üzemet.
Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...