< />
2008. augusztus 5.

IfjusagiTagozat Hírek

Folytatódott az ifjúsági találkozó

Az MVM Rt. vezetősége és az MVM Szakszervezeti Szövetség szervezésével folytatódott az idén tavasszal először megrendezett ifjúsági fórum és találkozó. Az MVM Rt. támogatásával a 35 év alatti munkavállalóknak teremtették meg ismét a lehetőséget Rovinjban, egy négynapos kirándulás keretében, hogy a szervezett és összeállított csapatépítő program keretében jobban megismerjék egymást, a kollégák munkaköri tevékenységét és jövőképét. A párbeszédek során mindenki számára pontosan megismertté vált a vállalat strukturális felépítése, szerteágazó tevékenységi köre, hiszen a különböző vállalati osztályokról jött munkavállalók bemutatták saját feladataikat, a napi munkarendet.
Az ifjúsági találkozó során a közös programok alkalmával számos baráti kapcsolat alakult ki a részt vevő fiatalok között. Emellett sokan érdeklődtek a szakszervezet mai helyzetéről és aktuális tevékenységéről és arról, mit jelent és milyen védelmet adhat a XXI. században a munkavállalóknak az érdekvédelem.
Az ifjúsági találkozó résztvevői nagyon örültek az MVM Rt. által teremtett lehetőségnek és megköszönték a villa-mos művek vezetőségének és az MVM SZSZ vezetésének, hogy létrejött ez a találkozó. A fiatalok hazaérkezésük után dr. Kocsis Istvánnak, az MVM Rt. vezérigazgatójának a csapatról készült közös tablóképet ajándékoztak.

-lyv-Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...