< />
2010. november 12.

IfjusagiTagozat Hírek

Együttműködésben a VDSZ fiataljaival

Választás az EVDSZ Ifjúsági Tagozatánál

A tagozati ülésen Harmath Péter tagozat elnök köszöntötte a VDSZ ifjúsági tagozat képviselőjét, Bors Józsefet. A két szervezet tevékenysége és munkája, egymás céljainak bemutatására került sor. A jelenlevők tájékoztatást kaptak arról, milyen kiemelt feladatokkal foglalkoznak jelenleg a VDSZ fiataljai, milyen problémákkal kell szembenézniük. Napirendi pont volt a közelgő választás is.

Mivel a VDSZ szervezete is jelen van az egész országban, különböző központokkal, nem könnyű megtalálni a leghatékonyabb kapcsolattartási alternatívát, mely során semelyik szervezet és egy tag sem marad ki az együttműködésből és teljes körű információ-ellátásban lehet részük. Érdekes feltevésként hangzott el a villamosenergia-ipari fiatalok számára, hogy a VDSZ tagozata jobbnak tartaná, ha területi alapon és nem iparáganként lenne szervezve a kapcsolattartás, mivel véleményük szerint sokkal hatékonyabban lehetne együttműködni. Különböző szakmák és foglalkozási körökből adódó eltérések nem jelentenek gondot, mivel az anyaszervezet is több szakmát tömörít. A szétszórt központok viszont inkább megkívánják a területileg egymáshoz közel állók kapcsolatát. A beszélgetés során az EVDSZ struktúrája és az ifjúsági tagozat szerepét a szövetségben ismertették a képviselők. Az EVDSZ és a VDSZ között létrehozott együttműködési megállapodás mintájára és szellemében a két tagozat is létrehozta a saját, fiatalok közötti Együttműködési Megállapodást.

Letöltés

A továbbiakban napirendi pontként szerepelt, az EVDSZ Ifjúsági Tagozata teljes körű tisztségviselői választásokat tart 2010. decemberében. Harmath Péter elnök bejelentette, nem kíván indulni a választáson. A tagoktól a tagozat választási bizottsága várja a jelöltekre tett ajánlatokat.

Az alábbi e-mail címre lehet küldeni a jelöltekre tett javaslatokat.

hzshp@tolna.net

Az ifjúsági tagozat elnök és társelnöki tisztségére választ idén, mivel a jelenlegi vezetők mandátuma lejárt.

Fotók: Nagy Gábor

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...