< />
2017. szeptember 15.

EVDSZ TAGSZERVEZÉSI AKCIÓ 2017-2018

Az EVDSZ taglétszáma a 2013-2015 között meghirdetett tagszervezési akciónak (is) köszönhetően növekedésnek indult. Ezt követően a taglétszám növekedés leállt!

Ha nem teszünk semmit, az ismert munkáltatói létszámleépítéseknek, a cég bezárásoknak, az átalakulásoknak és az egyéb kedvezőtlen folyamatoknak köszönhetően, folyamatos szakszervezeti taglétszám csökkenéssel kell számolnunk! Ezzel az akcióval is az a célunk, hogy biztosítani tudjuk a közel 10 000 fős EVDSZ taglétszámának növekedését és a szövetség további erősödését.
Az ötven százalékon felüli szervezettségünk példaértékű Magyarországon, de ez nem tehet elbizakodottá bennünket! Tovább kell növelnünk a taglétszámunkat, a szervezettségünket, hogy minél hatékonyabban tudjuk a tagságunk érdekeit képviselni!

A Szövetségi Vezetőség ezért is döntött úgy, hogy ismételten meghirdeti a tagszervezési és tagmegtartási akciót!

Az ÚJRA meghirdetett

tagszervezési és tagmegtartási akció

2017. júliusától 2018. októberig tart!

.

.

Az akció legjobbjait a 2018. évi Tisztújító Taggyűlésen díjazza a Szövetség:

ÉRDEMES BEKAPCSOLÓDNI AZ AKCIÓBA, HISZEN AZ ERKÖLCSI ELISMERÉSEN TÚL ÉRTÉKES NYEREMÉNYEK KERÜLNEK KIOSZTÁSRA A LEGJOBBAKNAK!

Reményeink szerint azonban az akció igazi nyertese a szakszervezeti tagság lesz, hiszen minél nagyobb a taglétszám, minél nagyobb a szervezettség, annál hatékonyabb lehet az érdekképviselet, az érdekvédelem, annál nagyobb esélye van az érdekérvényesítésnek!

EGYÜTT ERŐSEBBEK VAGYUNK!


Szeretnéd jobban megismerni az akció részleteit?
Keresd a helyi szakszervezet vezetőjét vagy
munkatársát, vagy
keress meg bennünket az EVDSZ-ben!!
Írj nekünk az evdsz@vd.hu címre, és mi válaszolunk!!!

Az akció részleteiről folyamatosan beszámolunk a Forró Drótban.

Az alábbi képre kattintással letölthető, valamint a Tagszakszervezeti irodákban 2017. októbertől elérhető az akcióhoz kacsolódóan készített szórólap:

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...