< />
2008. augusztus 5.

EVISZ Hírek

Bizonyított a csapat

Ideális körülmények között és gyönyörű helyen, Győrben rendezték meg a VDSZSZ 3. Családi sporttalálkozóját az ÉVISZ szorgos aktivistái segítségével augusztus elején.
A mintegy négyszáz résztvevő még sokáig emlegetni fogja és számtalanszor felidézi majd a kellemes eseményeket és dicséri a kitűnő vendéglátót. A házigazdák által díszes köntösbe öltöztetett Vándorkupát a PADOSZ csapata nyerte el, ők jeleskedtek a kispályás labdarúgásban, a bowlingban, a vízi- sportokban és a városismereti versenyben is. A DÉDÁSZ csapata úszásban, a meviszesek asztaliteniszben, az ajkai hőerőművesek biliárdban bizonyultak a legjobbnak.





Folytatódott az a szép hagyomány, amelyet az első alkalommal a villamosenergia-ipari szakszervezet elhatározott: az ország különböző tájain élők családias körülmények között, egymás iránt érzett szimpátiával és barátsággal töltsenek el egy pár napot.
Ezen túlmenően azért a csapatok komolyan készültek a Vándorkupa elnyerésére is. (Többen magukkal hozták - biztos, ami biztos - saját sporteszközeiket, például a kedvenc bowling golyót, a kézreszabott asztalitenisz-ütőt és a mágikus focilabdát.)


Réffi Péter, az ÉVISZ SZT elnöke a megnyitón bejelentette, hogy nem indítanak csapatot, nem szállnak ringbe a kupa harmadszori, végleges elnyerése érdekében. Mint házigazdák ezzel is bizonyították sportszerűségüket.

Gál Rezső VDSZSZ elnök üdvözlő szavai után látványos légibemutatót csodálhattunk meg. Az ÉVISZ által már két alkalommal birtokolt kupa pedig „föntről” jött a helikopter jóvoltából, majd következett a több helyszínen bonyolódó verseny. Meg kell hagyni, az iparágiak igen jó szellemi és fizikai erőben voltak, a különböző nehézségi fokú versenyeket derekasan állták, dicsérte is őket Busa Antal, az ÉDÁSZ Sportkör tömegsport-felelőse.


A férfiak fekvőtámaszát negyven után már nem számoltam, és szinte nekem fájt a karom, amikor láttam a majd 15 fontos bowling golyó ki tudja hányadik emelését és a strike-t, a jeleskedő elműs Mihály Józseftől és az émászos lányoktól. A miskolci Gulyásné Baji Éva bordásfalon, felhúzott térdekkel percekig tartó függeszkedését az egész sportcsarnok megcsodálta.
De a gyerekek sem fáradtak el egyhamar: a százhalombattai Darázs-lányok - Valentina, Virginia, Vanda - és az MVM-es népes Klicsu család tagjai még késő este is sportolni akartak.
Miközben Szalai Miklós főszervező néhány segítőtársával napközben állandóan járta a helyszíneket, - Sportcsarnok, Mosoni-Duna, Aranypart, focipálya, söröző, stb. és gondoskodott hűsítő italokról - figyelte az egyenruhás (csinos) édászos szervezőket, hogy minden rendben legyen, nincs-e valami fennakadás.
Az esti meglepetést - a vacsorára helyben sült malacot és ökröt - az éjszakai program folyamatában még tudták fokozni. Neves fővárosi művészek nívós műsort adtak, miközben a táncos lábúak a másik teremben ropták. Köszönjük az igazi meglepetést, a „csak nőknek” és a „csak férfiaknak” szóló műsort is!


Másnap a városismereti verseny zajlott, miközben már sokan az eredményhirdetésre koncentráltak.
A házigazdák által díszes köntösbe öltöztetett Vándorkupát a PADOSZ csapata nyerte el, ők jeleskedtek a kispályás labdarúgásban, a bowlingban, a vízisportokban és a városismereti versenyben is. A DÉDÁSZ csapata úszásban, a meviszesek asztaliteniszben, az ajkai hőerőművesek biliárdban bizonyultak a legjobbnak.

A záróünnepségen kitörő tapssal köszöntötték a „legsportszerűbb” csapatot, az ÉVISZ népes gárdáját, amikor Gál Rezső méltatva őket és munkájukat, átadta nekik a fair play díjat.

f.e.
(Forrás: "forró drót" újság 9. évf. 9. sz.)

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...