< />
2007. szeptember 22.

DUVISZ Hírek

Válaszúton...

Az ASZSZ vezetőségében jelentős személyes konfliktusok alakultak ki. Ez önmagában nem lenne baj de sajnos ez már egy ideje akadályozta a VDSZSZ érdekképviseletének hatékonyságát. A vezetés demokratikus alapelvei sokszor sérültek, az információáramlás akadozott. A VDSZSZ konfliktus feloldására tett erőfeszítési rendre kudarcot vallottak. A VDSZSZ elégedetlen volt a szakértői támogatás minőségével is. Az ASZSZ elnökének konfliktuskereső stílusa miatt a konföderációk közötti közeledés, együttműködés ügye sem haladt előre.

Mindent egybevetve a VDSZSZ vezetősége és a testületi tagok arra a felismerésre jutottak, hogy az érdekvédelem hatékonysága megkívánja, hogy más lehetőséget keressenek.
Ez a másik lehetőség a Liga. Objektív tényezők is a Liga mellett szólnak. Taglétszámát tekintve az ASZSZ sokszorosa. Ebből következően bevételei nagyobbak, ami lehetővé teszi, hogy komoly szakember gárdát tartson fenn. A nemzetközi kapcsolattartásra is komoly figyelmet fordít. A vezetés demokratikus működése biztosítottnak látszik.
A Liga aktivitása minden újságolvasó ember számára nyilvánvaló, ami nagyon fontos.
A passzív tűrés ideje lejárt, a munkavállalók jogait csak offenzív taktikával és kiállással lehet képviselni. Ezért én azt mondom Go!!
Irány a Liga!!

Körtvélyfáy Zoltán- Körte

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...