< />
2008. szeptember 3.

DUVISZ Hírek

Némethné gratuláló levele.

Kedves Jóska!
Tudjuk, hogy nem ment mindig minden felhőtlenül, de ettől lesz az összefogás, vagyis most már egy szakszervezeti vagyontárgy értékesebb.
Nagyon sajnálom, hogy én nem lehettem ennek az értékteremtő nemes cselekedetnek a résztvevője. De arra büszke vagyok, hogy én is hittem a megépülésében, mert amikor szavazni és döntenünk kellett, kiálltam az ügy mellett. Az élet visszaigazolta, hogy jól ismertem a társaimat, akikre most különösen büszke vagyok. Gratulálok továbbá a Dedics Lacinak, hogy volt ereje és kitartása összefogni és véghezvinni, no és a családjának, akik nélkülözni voltak kénytelenek Őt.
Kívánom, hogy használjátok egészséggel nagyon sokáig. Én meg megőrzöm a képeket életem végéig. Jóska legyél szíves és tolmácsold a tagság felé a jó kívánságaimat és kívánom még, hogy tartson meg az élet benneteket sokáig ilyen nagy összefogás és egyetértés tudatban.

Remélem, hogy a vezetőség is elismeréssel van felétek.
Amit érzek, azt csak a költő szavait idézve tudom leírni:
" aranyos vitézek!” …. drága leventék ….. "Hej! ha én is, én is köztetek” …. lehetnék
Még egyszer, nagyon jó egészséget és boldogságot kívánok Neked és a DUVISZ minden tagjának.

Nagyon sokat gondolok rátok és soha nem felejtelek el benneteket.

Szeretettel:
Némethné Julika

Dad, 2008. aug. 18.

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...